nieuws

The next best thing? Whoopies!

Elk seizoen is er een nieuw baksel dat de culinaire hitlijsten aanvoert. Na de cupcakes en macarons zijn nu de whoopies aan de beurt. Lékué brengt dan ook een whoopiekit op de markt voor de bereiding van de perfecte whoopie pie.

Whoopie pies zijn de allerlaatste trend in culiland. Vergeet de cupcakes of macarons maar. Hier heb je de whoopies, of twee cakeachtige koekjes met ertussen een luchtige crèmevulling, die op elk feestje op veel enthousiasme zullen worden onthaald.

Ben je nog maar net gebeten door het bakvirus en heb je bijgevolg nog niet veel professionele bakaccessoires verzameld? Of ... zit precisiewerk in de keuken niet echt in jouw vingers, maar wil je toch graag eens die heerlijke whoopie pies op jouw desserttafel toveren? Wel, dan zullen de bakaccessoires van Lékué - fabrikant van innovatief keukengerei - zeker in de smaak vallen. Ze zitten bovendien verpakt in een handige DIY-set.

Het Spaanse merk Lékué had eerder al een handige cupcakekit én macaronkit gelanceerd, en hoopt nu opnieuw evenveel succes te scoren met de whoopieset, bestaande uit een bakmat, een extra grote decoratiepen en een inspirerend receptenboekje. Met de bakmat wordt het mogelijk om de koekjes op identiek dezelfde grootte op te spuiten en die dan vervolgens zo in de oven te schuiven en de extra grote decoratiepen kan je dan weer als spuitzak gebruiken of om eventuele versieringen op de cakejes aan te brengen. Allemaal vervaardigd uit silicone.

Misschien een leuk ideetje om de kids en jezelf te entertainen op een regenachtige zomernamiddag.

3000002M02 < € 46,50
Gepubliceerd op : 28 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6786)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6786) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :