nieuws

De perfecte cocktail maken is een kunst

Een cocktailfeestje is fun verzekerd. Met de juiste tools en een goed recept in huis is falen bovendien onmogelijk. VacuVin bracht dan ook een cocktailassortiment op de markt waarmee jij in een mum van tijd in een professionele bartender transformeert.

De perfecte cocktail klaarmaken is niet zo gemakkelijk als het wel lijkt. Zo zijn de correcte verhoudingen van de ingrediënten essentieel, maar ook de manier waarop een cocktail geshaked wordt, zal de smaak gaan bepalen. En omdat we niet allemaal over de talenten van Manuel Wouters beschikken, bracht VacuVin een cocktailassortiment op de markt die ons goed op weg zal helpen.

Voor cocktails die direct in het glas gemaakt moeten worden - zoals een Cuba Libre - zijn er de Recipe Sticks. Elk van de zes sticks is bedoeld voor een specifieke cocktail en voorzien van een bijhorende maataanduiding om gemakkelijk, snel en geheel foutloos de gewenste cocktail te kunnen bereiden. Ben je een fan van cocktails op basis van wodka, gin, tequila of witte rum? Dan helpen deze Recipe Sticks je op weg. Perfect voor een Screwdriver, Bloody Mary, Tom Collins, Tequila Sunrise, Cuba Libre en Sea Breeze. Dankzij het verschuifbare rubberen dopje kan je het stokje bovendien ook bevestigen aan het glas en gebruiken als roerstokje.

Cocktails shaken doe je dan weer met behulp van de PopSome Cocktail Shaker. Het flexibele deksel kan je met een ‘pop’ opentrekken, waardoor een handige opening ontstaat, en sluit je terug af door het in te drukken. Is het deksel gesloten, dan kan je naar hartelust shaken. De cocktailshaker is ook voorzien van een ingebouwde zeef, die ervoor zorgt dat muntblaadjes en/of vaste ingrediënten in het glas terechtkomen. De beker is voorzien van een maataanduiding, zodat je ook hier weer zeer gemakkelijk de correcte verhoudingen kan nastreven, zonder gebruik te maken van een cocktailmaatje.

De Muddler Tools is dan weer een handige cocktailset met een speciale tang, een cocktailmaatje en een stamper, zodat je altijd meteen alles in de buurt hebt om een heerlijke mojito of caipirinha te bereiden. Met de speciale tang pak je verschillende ingrediënten op en met het cocktailmaatje kan je heel precies de correcte hoeveelheden afmeten voor een perfect uitgebalanceerde cocktail. Het stampertje gebruik je dan weer om de aroma's van bepaalde ingrediënten, zoals limoen, munt of andere kruiden, naar boven te halen. De stamper is daarenboven een kokertje waarin je alles bijeen kunt houden.


Cocktail Shaker < € 12.95
Muddler & Tools < € 12.50
Recipe Sticks < € 7.50
Gepubliceerd op : 22 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6785)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6785) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table