filmpje Een volledige evenwichtige maaltijd bereiden

Met deze Actifry 2-in-1 bak je niet enkel frietjes, maar is het ook mogelijk om een volledige en evenwichtige maaltijd te bereiden. Zoals een sappige biefstuk met frietjes, die dankzij dit bakproces de helft minder vet zal bevatten. Gezond en voedzaam koken, doe je met deze Actifry 2-in-1.
Het concept van de Actifry is niet helemaal nieuw. Het toestel wordt immers reeds in heel wat huishoudens als een gezonde friteuse gebruikt, die met slechts één lepeltje olie een verantwoorde wijze lekker krokante frietjes en andere frituurgerechten bereidt. Maar met de vernieuwde Actifry 2-in-1 kan je daarenboven een volledige en evenwichtige maaltijd klaarmaken in één enkel bakproces.

De Actifry 2-in-1 beschikt immers over een uitneembare binnenkuip (1,5 kg) waarin je frietjes kunt afbakken en een tweede bakplaat die je daar bovenop plaatst om vlees te bakken of te grillen. Met slechts een minimum aan vetstof - het bijhorende lepeltje geldt als maatstaf - slaag je er in om kip met frietjes op tafel te toveren die 3% minder vet telt. En geloof het of niet, zelfs een sappige biefstuk met frietjes smaakt overheerlijk en bevat daarenboven tot twee maal minder vet dan bij de traditionele bakwijze in de pan.

Maar niet enkel het gezondheidsaspect weegt door op de beslissing om al dan niet een Actifry 2-in-1 in huis te halen. Denk ook even aan de tijd die je bespaart als je niet continu in de buurt van jouw braadpan dient te blijven. Snel de wasmachine laden met een nieuwe vracht wasgoed of de kinderen helpen met huiswerk, doe maar, jouw Actifry houdt de de boel in de keuken wel draaiende. Letterlijk en figuurlijk dan. Nood aan inspiratie? Dankzij het receptenboek met twintig gevarieerde recepten kan je alvast aan de slag. En kan je vervolgens naar hartelust experimenteren.

Actifry 2-in-1 - SEB < € 299
(waar te koop)
SEB  
bekijk meer video's