nieuws

Officemesjes met roterend handvat

Mastrad introduceert een officemes met een lemmet uit keramiek. En dat blijft niet zonder gevolgen, want het wordt ineens beloond met een Design Plus Award. Maar dat heeft ongetwijfeld ook wel iets te maken met het innovatieve handvat dat over het lemmet heen kan worden gevouwen.

Mastrad mag met recht en rede zeer trots zijn op zijn officemes met het keramieken lemmet en innovatieve handvat. Het roterende handvat kan namelijk over het lemmet heen gevouwen worden om het lemmet te beschermen. Dit is overigens niet enkel zeer veilig voor de gebruiker, die wel eens eens aan het grabbelen slaat in de keukenlade, het is ook veel beter voor het messenlemmet.

Keramiek mag dan wel zeer scherp zijn, het lemmet kan door een bruuske stoot in de keukenlade wél beschadigd worden. Het officemes is - zoals eerder vermeld - vervaardigd uit zirkoniumkeramiek. Een zeer geschikt materiaal voor gebruik in de keuken, want het kan namelijk helemaal niet gaan roesten, het geeft geen smaak af, het reageert niet op zuren en basen, het ligt vederlicht in de hand en het blijft zeer lang scherp.

De messen zijn verkrijgbaar met lemmeten in twee verschillende lengtes, enerzijds acht centimeter en anderzijds tien centimeter. En Mastrad zou Mastrad niet zijn als deze mesjes niet in een aantal te gekke kleurtjes beschikbaar zouden zijn. In limoengroen, paars of rood … voor diegenen die wel fan zijn van een kleurtje en in stijlvol zwart.

F22108 < € 25
F22208 < € 30
MASTRAD
Meer nieuwigheden:
officemessen
Gepubliceerd op : 12 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6773)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6773) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :