nieuws

Professionele vacuümtoestellen van Duitse makelij

Het Duitse merk La.Va biedt hoogwaardige vacuümapparaten aan die oorspronkelijk ontworpen zijn voor gebruikers in de horeca en industrie. De toestellen kunnen dus best wel tegen een stootje. Heb je grote voorraden te verwerken, dan komen de toestellen van La.va zeker goed van pas.

Heel wat vacuümtoestellen zijn niet geschikt voor dagelijks of langdurig gebruik. De vacuümapparaten van La.va zijn daarentegen specifiek ontwikkeld op basis van de noden van de horeca en de industrie, en om die reden zijn ze voor elke veeleisende thuisgebruiker zeker een aanrader.

De V.333 is één van de paradepaardjes van La.Va. Het toestel heeft een zware pompmotor met een zuigvermogen van 35l/min., een uitneembare vloeistoffilter en een brede lasrand met driedubbele naad. Het toestel zal elk zakje met behulp van een driedubbele lasnaad sluiten, waardoor het absoluut luchtdicht afgesloten is. Vloeistof kan er onmogelijk doorheen glippen. Het toestel is bovendien voorzien van een opvangsysteem voor vloeistof, die de pomp tegen opgepompte vloeistof beschermt. De vacuümdruk kan ook aangepast worden zodat fragiele voeding zoals brood aan een lagere druk luchtdicht verpakt kan worden. Dit toestel zal dankzij het gepatenteerde sluitingsysteem het deksel zelf naar beneden trekken. Jij hoeft het deksel niet langer aan te drukken, zodat je de handen vrij hebt en veel sneller kunt werken. Geleverd met een afzuighulpstuk voor deksels, vacuümdozen en flessen. Geschikt voor intensief gebruik.

Niet alle vacuümapparaten zijn geschikt voor het vacumeren van voeding die in smakelijke marinades zijn gedrenkt, maar dit toestel kan het wel. De V.200 zal elk zakje immers met behulp van een dubbele lasnaad sluiten, zodat vloeistof er onmogelijk doorheen kan glippen. Het toestel is bovendien voorzien van een opvangsysteem voor vloeistof, die de pomp tegen opgepompte vloeistof beschermt. De vacuümdruk kan daarnaast ook aangepast worden zodat fragiele voeding zoals brood aan een lagere druk luchtdicht verpakt kan worden. Verder beschikt het toestel over een kwaliteitsvolle pompmotor met kogellagers, waardoor het toestel bijzonder duurzaam en stil in werking is, een turbopomp met een krachtig zuigvermogen (35 l/min.).

Het assortiment van La.va is behoorlijk uitgebreid. Alle toestellen zijn in België verkrijgbaar mits een levertermijn van één tot twee weken in acht te nemen. De V.333 en V.200 zijn in normale omstandigheden direct leverbaar.

V.200 < € 395
V.333 < € 729
Meer nieuwigheden:
LA.VA
vacuümtoestellen
Gepubliceerd op : 6 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6772)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6772) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro