nieuws

De zee op tafel

Verblijf je deze zomer in een knus zomerhuisje of appartement bij het strand, dan hoort daar een aangepast servies bij. Het Italiaanse Baci doet je alvast dromen van de zon, de zee en het strand.

Het Italiaanse merk Baci plaatst de zomer volledig in het teken van de zee. De wonderlijke wereld van de nieuwe serviesreeks Convivium Marina wordt namelijk bevolkt door zeepaardjes, tropische vissen, zeesterren en voorbij varende jachten die een maritieme noot toe aan jouw tafel toevoegen.

En ongeacht of die tafel nu op een heuse zeilboot of in een knus schaduwrijk hoekje in de tuin opgesteld staat, de gemoedelijke sfeer van de zee is nooit veraf. De reeks is opgebouwd uit twee verschillende kleuren, vanzelfsprekend blauw en wit. Wie een eerder subtiele maritieme noot aan zijn zomerse tafel wil toevoegen, kan kiezen voor de witte serviesonderdelen met een blauwe tekening op. De durvers of die hard zeefanaten kunnen dan weer opteren voor de blauwe borden met witte tekening of een creatieve mix van de beide in huis halen.

Alle borden en schalen zijn vervaardigd uit melamine, een materiaal dat zeer hard, krasvast, licht en goed bestand is tegen zuren en basen. Maar Baci dacht ook aan bijhorende glazen, karaffen en bestek, allemaal vervaardigd uit acryl en opnieuw in een blauwe of doorzichtige versie verkrijgbaar.

4718402000 (diep bord) < € 6,70
4718301000 (drinkglas) < € 7,20
4718401000 (plat bord) < € 9,60
4718504000 (serveerschaal) < € 19,95
4718303000 (karaf) < € 33
BACI
Gepubliceerd op : 8 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6770)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6770) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table