sectornieuws

Haier opent Belgische vestiging

De fabrikant van onder meer koelkasten, diepvriezers, wasmachines en wijnkoelkasten heeft voortaan een kantoor in de Benelux. Het bedrijf wil tegen 2015 5% marktaandeel halen in België, Nederland en Luxemburg.


Haier opent Belgische vestiging
Haier is op dit moment nog niet zo bekend in ons land, maar wereldwijd is het Chinese bedrijf een gigant: zo is het volgens Euromonitor International de nummer één op vlak van grote toestellen, met een marktaandeel van 7,8% in 2011.

Haier is bovendien marktleider voor koelkasten, diepvriezers, wasmachines en wijnkasten. Zo is 13,7% van alle wereldwijd verkochte koelkasten een Haier, wat goed is voor zo’n 18 miljoen toestellen. Het is actief in 165 landen, waaronder 30 Europese landen. Het bedrijf kiest heel bewust voor de Benelux. Haier wil in onze contreien meer naambekendheid opdoen en een merkstrategie uitbouwen.

Op korte termijn zullen koelkasten met het A++- en A+++-label gelanceerd worden, net als kofferdiepvriezers met A+++-label en een diepvrieskast met één deur en A++/NoFrost-label, een nieuwe reeks A+++-wasmachines en droogkasten met A-50%-label. Bovendien komt Haier binnenkort met de nieuwe Z18-televisiereeks. Naast de verdere investering in keukentoestellen, richt Haier dit jaar ook een nieuwe divisie op: Home Solutions. Die zal zich concentreren op zonnepanelen en zonneboilers, airconditioning, warmtepompen en waterverzachters.

Gepubliceerd op : 25 juni 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6761)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6761) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Onderbouwbare koelkasten
    Deze koelkasten zijn ontworpen om onder het werkblad van de keuken geplaatst te worden. De warme lucht wordt via een opening in de plint verwijderd.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9