filmpje Ijsjes op basis van bevroren fruit

Heerlijke roomijsjes in de zomer, daar is helemaal niets mis mee. Tenzij je natuurlijk bijna dagelijks naar een bakje roomijs grijpt. Maak dan liever een ijsje op basis van bevroren fruit klaar met de Yonanas.
Gezonde en caloriearme ijsjes kan je in het ijsschrank van de supermarkt ook wel vinden, maar waarom zou je ze kopen als je ze ook zelf kan maken. Bovendien ben je er zeker van dat deze huisgemaakte ijsjes op basis van bevroren fruit helemaal niets anders dan 100% fruit bevatten.

Hoe maak je deze ijsjes? Met behulp van de Yonanas. Dit toestel perst immers het bevroren fruit samen tot een heerlijk luchtige, romige ijssubstantie. En dit zonder toevoeging van melk, yoghurt, zoetstoffen of suiker. Kom je er moeilijk aan toe om die dagelijks aanbevolen portie fruit tot je te nemen - of om de kinderen hiertoe te motiveren - dan helpt de Yonanas je zeker op het goede pad.

En wat de smaak betreft, hebben we ook goed nieuws te melden. Wij hebben immers al voorgeproefd. Onze favoriet is ongetwijfeld het bananenijsje van pure banaan, maar de variaties zijn onuitputtelijk. Met aardbeien, bosbessen, mango ... . Experimenteren is de boodschap. En vergeet zeker niet het fruit alvast in de diepvriezer te plaatsen.

Yonanas - Princess < € 69,95
(waar te koop)
bekijk meer video's