nieuws

De modulaire espresso van Nespresso: U

In september brengt Nespresso een nieuwe espressomachine op de markt. Dankzij zijn mobiele kophouder en automatische capsuleverwijdering biedt het toestel zijn gebruiker meer gebruikscomfort. Zijn modulaire én uitgepuurde vormgeving past zich dan weer moeiteloos aan elk interieur aan.

Een espressotoestel is voor echte espressoliefhebbers een onmisbaar element op het keukenaanrecht. Kookfanaten hebben echter al heel wat verzameld op het werkblad, en dan zijn toestellen met een uitgepuurd design, dat echt overal bij past zeker een meerwaarde. Het nieuwste toestel ‘U’ van Nespresso is er zo eentje. En het is daarenboven ook nog voorzien van een modulair waterreservoir, dat eenvoudig te verschuiven is rondom de machine heen.

Voor het eerst ontwikkelde Nespresso een aantal specifieke accessoires die hier verder op inspelen. Zo is er de houder met twee aanpasbare magnetische dispensers, voor lepeltjes of suiker, die aan de zijkanten van het toestel bevestigd kunnen worden. De afgeronde dispensers zijn magnetisch, zodat je ze naargelang de beschikbare ruimte en gelegenheid zo weer kunt weghalen of aanbrengen. Heb je informeel bezoek over de vloer, dan kan je gemakkelijk alle koffiebenodigdheden klaarzetten voor een vlot lopende zelfbediening. Ben je echter alleen thuis, en ben je in ruimte beperkt, dan koppel je alles mooi los en kan je het toestel opnieuw compact opbergen.

Nespresso voegt aan de ‘U’ uiteraard ook nog een aantal handige functionaliteiten toe, die het gebruikerscomfort maximaal verhogen. Op de interface met aanraakscherm selecteer je jouw favoriete koffievolume met een keuze tussen ristretto, espresso of lungo. De nieuwe mobiele kophouder maakt het immers ook mogelijk om jouw favoriete koffiemok, zowel groot als klein, onder de uitloop te plaatsen. Het toestel onthoudt bovendien telkens het laatst geselecteerde koffievolume, zodat je erna gewoon opnieuw zorgeloos kunt bijtanken.

Dankzij het systeem van automatische koffie-extractie stopt de doorloop na de gewenste duur, zodat je eenvoudigweg de perfecte espresso kunt zetten. Het toestel zal de capsule ook automatisch verwijderen. Uiteraard is er ook een ecologische noot aan toe te voegen: het toestel schakelt zichzelf immers na negen minuten automatisch uit en in slechts 25 seconden is het toestel opnieuw opgewarmd. De 'U' is ook voor 30% uit herbruikte materialen gemaakt. Pas beschikbaar vanaf september.

Verkrijgbaar in vier kleuren: Pure Cream, Pure Black, Pure Grey en Pure Orange.

U < € 139
Meer nieuwigheden:
NESPRESSO
espressomachine
Gepubliceerd op : 10 juni 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6733)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6733) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro