nieuws

Sharp introduceert microgolfoven met invertertechnologie

Koken met de microgolfoven is nog steeds niet helemaal ingeburgerd, maar dat verandert nu misschien wel. Sharp introduceert immers drie microgolfovens met de unieke invertertechnologie, die de warmte in de oven nog gelijkmatiger verspreidt en een optimaal kookklimaat garandeert.

De microgolfoven wordt tot op vandaag voornamelijk gebruikt om gerechten of ingrediënten snel even op te warmen of te ontdooien. Koken doen we er niet echt vaak mee. Sharp introduceert nu drie microgolfovens die alles in huis hebben om echter wel de ideale kookcondities te creëren.

De toestellen zijn immers uitgerust met de unieke invertertechnologie die de warmte constant en gelijkmatig in de microgolfovenruimte verspreidt, zodat ook jouw gerechten of ingrediënten tot in de kern gelijkmatig ontdooid en opgewarmd kunnen worden. Het vermogen kan bovendien ook zeer nauwkeurig tot in detail geregeld worden en aangepast worden aan het type gerecht dat je wenst te bereiden.

Een ander niet te onderschatten snufje zijn de ingebouwde vochtsensoren, die het vochtgehalte automatisch regelen tijdens het kookproces. Uitgedroogde kipfilets of aardappelen zijn niet langer aan de orde. En als laatste puntje halen we de energiezuinigheid van dit toestel aan. Koken gaat veel sneller met dit toestel, waardoor je tot wel 20% aan energiekosten kan besparen.

Deze toestellen beschikken over volgende productspecificaties:
  • Zeer grote ovencapaciteit van 40 liter
  • 1050 Watt magnetronvermogen, 1300W quartzgrill, 1450W heteluchtoven
  • 24 automatische kookprogramma’s, waaronder 6 sensorkookprogramma's, 11 kookprogramma's en 7 ontdooiprogramma's
  • Tiptoetsbediening
Binnen het gamma zijn drie verschillende uitvoeringen beschikbaar: in wit (R-970W), in zilver (R-970IN) en in roestvrijstaal (R-97ST).

R-970IN < € 449
R-970W < € 449
R-97ST < € 499
SHARP
Meer nieuwigheden:
microgolfoven vrijstaand
Gepubliceerd op : 2 juni 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6721)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6721) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro