filmpje Groentechips als gezond tussendoortje

Wie wel eens een zak chips achterover slaat, kent ongetwijfeld ook wel dat knagende schuldgevoel achteraf. Weg ermee. Want dankzij Mastrad maak je in een wip zelf heerlijke én gezonde groentenchips klaar, die je zonder rancune naar binnen mag schrokken.
Een zakje chips verorberen, is geen doodzonde. Maar echt gezond is het nu ook weer niet. En zeker niet op geregelde tijdstippen. Dankzij de TopChips van Mastrad hoef je jezelf echter nooit meer in zelfmedelijden te wentelen als je toch de lokroep van die knapperige aardappelschijfjes niet kan weerstaan. Want met deze chipsmaker en zijn bijhorende accessoires maak je gezonde groentenchips klaar in de microgolfoven. Zonder het gebruik van frituurvetten.

En dit in slechts drie tot vijf minuten. Hoe werkt de TopChips nu precies? Met behulp van de mandoline kan je vliegensvlug flinterdunne groetenschijfjes snijden. Vervolgens leg je deze schijfjes op de siliconen plaatjes, die je in de microgolfoven stopt. De twee platen kunnen ook bovenop elkaar in de microgolfoven geplaatst worden, zodat jouw kommetje zich sneller tot boven vult. De siliconen plaat is makkelijk schoon te maken en vaatwasserbestendig.

De chipsmaker is het ideale werktuig om de zoektocht naar het ideale, gezonde aperitiefhapje te vervolmaken. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer volop met aardappelen, wortelen, rode biet, paprika, appels, peer, … . En met kruiden. Want met kippenkruiden of basilicum op jouw aardappelchips creëer je jouw eigen, unieke smaak. En heb je kindjes in huis, dan kan je er bovendien een leuke kidsactiviteit van maken.

TopChips - Mastrad < € 25
(waar te koop)
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :