nieuws

Innovatief cateringconcept van Seltmann Weiden

Seltmann Weiden bedacht een innovatief cateringconcept CP08 waarbij alle serviesonderdelen op een zeer compacte manier op én in elkaar gestapeld kunnen worden. Daarenboven zijn ze ook compatibel met de professionele cateringstandaard. Ook interessant voor consumenten?


Innovatief cateringconcept van Seltmann Weiden
Caterers die van hot naar her moeten rennen, onderschatten het belang van functioneel tafelgerief zeker niet. Seltmann Weiden reikt hen met CP08 dan ook een zeer dankbaar cateringconcept aan. Alle serviesonderdelen uit deze reeks zijn namelijk onderling stapelbaar. Het servies neemt hierdoor zeer weinig ruimte in en is bovendien ook bijzonder gemakkelijk te transporteren. Daarenboven zijn ze ook compatibel met de professionele cateringstandaard, de zogenaamde GN of gastronorm-maatvoering.

De serviesreeks is opgebouwd uit 22 verschillende, in elkaar stapelbare serviesonderdelen. Seltmann Weiden kan hiervoor rekenen op één van de meest moderne productielijnen van gans Europa, dat zich op Duitse bodem bevindt. En dat is zeer zeker nodig, want een dergelijke realisatie vereist de meest hoogstaande en mathematische technologieën.

Eén designelement dat eveneens bijdraagt tot het stapelbare karakter van de serviesonderdelen is de ronde hoek, die in alle bordjes verwerkt zit. Koffiekopjes en/of kommetjes blijven dankzij dit onverwijlde steunpunt te allen tijde mooi rechtop staan. Een gemak voor het cateringpersoneel en de gasten. Om die reden spreekt CP08 een zeer ruime doelgroep aan en laat het zich in diverse situaties van zijn beste kant zien. Op eender welk viersterrenevenement. Gewoon thuis aan de ontbijttafel. Of op kantoor.

2124612800 < € 11,75
2124610010 < € 21,50
2124605001 < € 36,75
2124602000 < € 16,75
Meer nieuwigheden:
SELTMANN WEIDEN
serviezensets
Gepubliceerd op : 26 mei 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6701)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6701) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table