nieuws

KitchenAid gaat voor sterker, groter en beter

De nieuwe keukenrobot van KitchenAid mag oprecht een krachtpatser genoemd worden. Het toestel kan elke keukenklus aan dankzij zijn gigantische kominhoud (6,9 L) en zijn krachtige motor (1,3 pk).

KitchenAid brengt een nieuwe keukenrobot op de markt, en die is nog groter, krachtiger en professioneler dan zijn voorgangers. De roestvrijstalen mengkom, die ook in de hoogte verstelbaar is, heeft een reusachtige inhoud van nagenoeg 6,9 L. In vergelijking met de vorige keukenrobot (4,83 L) levert dit twee extra kilo's op.

In combinatie met de krachtige motor (1,3 pk) is met dit prijsbeestje in de keuken alles mogelijk. Het performante toestel kneedt maar liefst vier kilogram brooddeeg, klopt twee liter slagroom of negentien eiwitten op en mixt 3,6 kg aardappelpuree fijn. Dankzij het planetaire mengsysteem, hét handelsmerk van KitchenAid, worden alle ingrediënten bovendien tot de boord van de kom zeer grondig en aan een hoog tempo dooreen gemengd.

Het Amerikaanse merk voorzag dit illustere toestel ook van een nieuwe functie:
Soft Start. Het toestel zal tijdens het mixen aan een lage snelheid starten om vervolgens geleidelijk het tempo op te voeren tot de ingestelde snelheid. Wanneer je echter onmiddellijk aan een hoge snelheid begint te mixen, loop je het risico dat jij en je keukenwerkblad volledig onder de spatten komen te zitten.

Bij het toestel horen standaard de volgende roestvrijstalen accessoires: een spiraalvormige deeghaak, een draadgarde, een platte menghaak, een roestvrijstalen kom met ergonomisch handvat en een schenkschild.

Daarnaast zijn er ook heel wat optionele accessoires verkrijgbaar: een platte menghaak met flexibele kant, een voedselmolen, een roterende groenteschaaf en rasp, een citruspers, een worstvulapparaat, optionele trommels, een fruit- en groentezeef, een graanmolen, een roomijsmaker, een set met pastaroller en –snijder, een blikopener, een voedselblad, optionele kommen, een raviolimaker en een mixerhoes. De keukenrobot is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, keizerrood, onyx zwart, appelrood en metaalgrijs.

5KSM7580XEER < € 999
Meer nieuwigheden:
KITCHENAID
keukenrobot
Gepubliceerd op : 20 mei 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6691)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6691) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro