nieuws

Keukenaccessoirelijn NEO breidt uit

Berghoff blijft zijn populaire keukenhulpjeslijn NEO gestaag uitbreiden. De horizontale dunschiller uit de accessoirelijn wist zijn innovatieve design dit jaar al in een Red Dot Award te verzilveren, en nu voegt het Belgische merk er ook nog een appelboor, ijsschep, zester en pastaborstel aan toe.

De horizontale NEO dunschiller van Berghoff is begin dit jaar bekroond met een Red Dot Award. De internationale jury huldigde op deze manier het innovatieve design van het functionele keukenartikel, dat van een dubbelzijdig mes uit RVS is voorzien en een geïntegreerd boortje waarmee je gekneusde vlekjes uit groenten en fruit kunt verwijderen.

Alle keukenhulpjes uit de accessoirelijn NEO, van de hand van de designer Frederik Aerts, zijn volgens hetzelfde principe ontworpen. Zeer opvallend is het contrasterende kleurgebruik van wit en zwart, dat echter niet enkel een visueel doel dient. De onderdelen van het gebruiksvoorwerp die in contact komen met voeding zijn namelijk gemaakt uit witte ABS, voelen zeer zacht aan en zijn zeer gemakkelijk te reinigen. De zwarte onderdelen zorgen voor een ergonomische grip en hebben een antislipwerking.

Momenteel is de reeks opgebouwd uit een horizontale en verticale dunschiller, een zester, een appelboor, een zeevruchtenkraker, een pastaborstel en ijsschep. Later volgen nog een meloenboor, een boterkruller en andere decoratiehulpjes.

3501879 < € 8,99
3501848 < € 7,99
3501855 < € 9,99
3501893 < € 14,99
Meer nieuwigheden:
BERGHOFF
keukenhulpen
Gepubliceerd op : 13 mei 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6676)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6676) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Pocheren
    Pocheren is het garen van een ingrediënt in een vloeistof die net niet kookt(90°C). Door deze lage temperatuur stollen de eiwitten van het product niet waardoor het mals en sappig blijft.
    De meest eenvoudige methode is...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :