nieuws

Eurocucina 2012 : Ruimte, flexibiliteit en interactiviteit bij Candy

Ruimte, flexibiliteit en interactiviteit bij Candy

Het Italiaanse merk Candy maakte op Eurocucina van de gelegenheid gebruik om een aantal noviteiten voor te stellen. Met hun nieuwe gaskookplaat in een grensverleggend design, een flexibele inductiekookplaat, een ruimere multifunctionele oven én een applicatie scoort het merk hoge ogen op eigen bodem.

Innovatie n°1 - Multifunctionele oven met XL oveninhoud. Candy voegt aan zijn ovenassortiment een ruime, multifunctionele oven toe. Volgens de fabrikant is het zelfs de oven met de grootste inhoud in België. De ovencapaciteit van deze Maxi komt neer op maar liefst 76 liter, wat zo’n 40% meer is dan de inhoud van de andere ovens van het merk. Of om het wat eenvoudiger te duiden, deze oven kan 23 liter meer herbergen dan zijn voorgangers en dat zonder de afmetingen van het toestel te wijzigen.

Het toestel is voorzien van de zogenaamde U.SEE verlichting, die de ovenruimte optimaal verlicht op alle bakniveaus. De veertien ledlichtjes, die in de volledig glazen ovendeur zitten ingebouwd, zorgen daarenboven ook voor een lager energieverbruik en gaan tot vijftien keer langer mee dan een klassieke gloeilamp. Het merk besteedt ook aandacht aan het design. Het vernieuwde bedieningspaneel zorgt voor een strakkere uitlijning van het visueel geheel. Alle bedieningsknoppen zijn immers weggewerkt en vervangen door één bedieningsvlak met een lcd-display waarop de aanbevolen temperatuur voor elke functie weergegeven wordt. Reeds beschikbaar in het assortiment.

Innovatie n°2 - Gaskookplaat met individuele dragers. Ook de traditionele gaskookplaat wordt onder handen genomen. Het Italiaanse merk kiest voor de nieuwe EVO voor gietijzeren pandragers die niet aan elkaar bevestigd zijn door middel van een raamwerk. De individuele dragers zijn bovendien zo ontworpen dat ze niet bovenop het roestvrijstalen oppervlak geplaatst zijn, maar er als een integraal onderdeel in verwerkt zitten. Voorzien van vier branders met geïntegreerde automatische ontsteking.

Innovatie n°3 - Inductiekookplaat met flexibele kookzone. De nieuwe inductiekookplaat is voorzien een grote flexibele zone, die als één kookzone gebruikt kan worden voor ovale schotels bijvoorbeeld of die in twee aparte kookzones opgedeeld kan worden. Deze twee opgesplitste zones maken het zelfs mogelijk om helemaal los van elkaar te functioneren met andere temperatuurinstellingen. De kookzone aan de rechterkant is bovendien voorzien van een boosterfunctie.

Daarnaast waagt Candy zich ook op de markt van de app’s. Het merk stelde op Eurocucina immers een digitaal platform voor waarop recepten gedeeld kunnen worden, aanbevelingen kunnen worden verkregen en links naar sociale netwerken gelegd kunnen worden. Te downloaden op jouw tablet, smartphone of pc.


Meer nieuwigheden:
kookplaat
oven
Eurocucina 2012 : Ruimte, flexibiliteit en interactiviteit bij Candy


Gepubliceerd op : 9 mei 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Eurocucina 2012

Op Eurocucina zijn het allemaal keukens die de klok slaan. En Italië zou Italië niet zijn als er niet heel wat revolutionairs te ontdekken viel. Wie Milaan noodgedwongen moest missen, vindt hier reeds een aantal in het oog springende revelaties terug. Later volgt nog meer nieuws.Eurocucina 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6606 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6606 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Grote Grill functie
    Functie bij ovens, waarbij er intensieve warmte bovenaan is voor het grillen van vis, steak en toast of om te gratineren.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9