nieuws

Eurocucina 2012 : Inspiratie voor de hobbykok

Inspiratie voor de hobbykok

Electrolux maakte op Eurocucina van de gelegenheid gebruik om een volledig nieuwe lijn huishoudelijke toestellen voor te stellen. ‘Inspiration’ verenigt functies afkomstig uit de professionele wereld en is voorzien van een modern design dat elke keuken tot zijn recht laat komen.


Inspiratie voor de hobbykok
Het nieuwe gamma huishoudelijke toestellen van Electrolux vertegenwoordigt het beste van twee werelden die vandaag de dag steeds vaker in elkaar overlopen. Professionele kookfuncties die in de professionele keukens schering en inslag zijn, worden moeiteloos gecombineerd met een uitgelijnd design dat in de keuken van de consument niet onopgemerkt blijft.

Spreken we over professionele kookfunctionaliteiten, dan halen we graag even de 'Inspiro' oven aan. Deze oven beschikt over programma's die volautomatisch het volume van een gerecht opmeten en op basis daarvan de warmte in de ovenruimte aanpassen aan het gegeven. Schrik dat jouw varkenshaasje of lamskroontje aan te hoge temperaturen gegaard wordt? Hoeft niet, want deze oven ontfermt zich over de perfect cuisson van jouw gerechten.

Verder is ook nog de belijning van de bedieningspanelen op de ovens, de espressomachines en de warmhoudlades zowel horizontaal als verticaal volledig op elkaar afgestemd. Ook de panelen op de wasmachines en droogkasten zijn identiek voor een esthetischer visueel beeld. Lijkt deze voorlopig summiere beschrijving je wel wat, dan oefen je het best nog eventjes geduld uit. De vrijstaande toestellen uit het gamma zijn vanaf oktober in België verkrijgbaar.

Eurocucina 2012 : Inspiratie voor de hobbykok


Gepubliceerd op : 2 mei 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Eurocucina 2012

Op Eurocucina zijn het allemaal keukens die de klok slaan. En Italië zou Italië niet zijn als er niet heel wat revolutionairs te ontdekken viel. Wie Milaan noodgedwongen moest missen, vindt hier reeds een aantal in het oog springende revelaties terug. Later volgt nog meer nieuws.Eurocucina 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6606 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6606 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

Nieuwigheden
Bosch : DHU965EL
Bosch
DHU965EL
< € 479
nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro