nieuws

Inbouwespresso met automatische cappuccinofunctie

Een nieuw, strakker design, een gebruiksvriendelijk controlepaneel en een automatische cappuccinofunctie, de nieuwe inbouwespressomachine van KitchenAid zal ongetwijfeld met veel toeters en bellen onthaald worden.


Inbouwespresso met automatische cappuccinofunctie
KitchenAid restylt zijn inbouwespressomachine. Het Italiaanse merk voorzag het toestel van een zeer strak, hedendaags design en een controlepaneel (8 cm) met touch interface voor een grotere gebruiksvriendelijkheid. Daarenboven werd er nog een automatische cappuccinofunctie aan toegevoegd zodat je zonder al te veel moeite en handarbeid van een romige cappuccino kan genieten.

De volautomatische cappuccinofunctie distilleert de exacte hoeveelheid melk uit het melkreservoir om een cappuccino met overheerlijk melkschuim te creëren. Ook de intensiteit van het melkschuim kan je naar eigen wens aanpassen. Het toestel beschikt verder over instellingen voor de temperatuur van je koffie en de hoeveelheid water die je er in wenst.

Er zijn ook vijf instellingen voor het aroma, van extra mild tot zeer sterk en de geïntegreerde, automatische koffiemolen is voorzien van zeven verschillende maalvarianten, van ultrafijn tot ruwgemalen. Ook voorzien van een antikalkfunctie, die automatisch geactiveerd wordt wanneer de machine moet worden schoongemaakt. KitchenAid maakt het dus mogelijk om de perfect gepersonaliseerde espresso of cappuccino te bereiden naar ieders wens.

KSCX 3625 < € 1899
Meer nieuwigheden:
KITCHENAID
espressomachine inbouw
Gepubliceerd op : 4 mei 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6645)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6645) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro