nieuws

Opvallende opbouwspoelbak uit Silgranit

Netjes ingebouwd of opvallend opgebouwd, bij spoelbakkenfabrikant Blanco zijn zowat alle designstijlen terug te vinden. Met BLANCOMODEX maak je een overduidelijke statement. More is absoluut more.

Wie het graag minimalistisch heeft, kiest ongetwijfeld niet voor deze opvallende module BLANCOMODEX van Blanco. De spoelbak eist immers de onverdeelde aandacht op zodra je de keuken binnenwandelt. Dat doet hij niet enkel door middel van zijn opvallende formaat - 120 x 65 cm - maar daar dragen ook de brede, hoge randen aan toe, die de spoelbak van een zeer hedendaags karakter voorzien.

De spoelbak zelf heeft een elegante kubusvorm met afgeronde hoeken zodat viezigheid niet kan achterblijven. Blanco besteedt ook de nodige aandacht aan afwerking, want de afloop zit verstopt onder een rond korfventiel. Het in twee richtingen aflopende afdruipvlak is dan weer een handig extra werkblad. In combinatie met de snijplank in essenhout en het multifunctionele inzetbakje kan je georganiseerd aan de slag.

Deze spoelbak is vervaardigd uit Silgranit, een authentiek materiaal dat voor 80% uit de hardste granietdelen bestaat. Het materiaal is zeer krasvrij, hittebestendig tot 280°C, vlekvrij en bestand tegen voedingswaren. Het is daarenboven zeer onderhoudsvriendelijk dankzij het gladde poriënloze oppervlak en het voelt zeer aangenaam aan. De spoelbak wordt hier gecombineerd met de kraan BLANCOLINEE met uittrekbare sproeikop. De kraan is in exact dezelfde kleuren verkrijgbaar als de spoelbak, zodat er gemixt en gematchd kan worden.

De spoelbak kan op verschillende manieren ingebouwd worden: ingebouwd tussen twee werkbladen aansluitend tegen de rugwand, als opbouwmodule aansluitend tegen de rugwand of met werkblad rondom de module. De spoelbak is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren in een gevarieerd en aards kleurenpalet: zand, champagne, café, zijdegrijs, antraciet, … . Kleuren die stuk voor stuk de meest recente trends in (keuken)meubilair vertegenwoordigen.

Meer nieuwigheden:
spoeltafel
spoelbakaccessoire
Gepubliceerd op : 24 april 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6637)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6637) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :