nieuws

WMF presenteert nieuwe ontbijtreeksen

Voor wie de dag gezond en opgeladen wil starten, is een ontbijtreeks zeker geen overbodige luxe. Onze trouwe broodrooster, citruspers en koffiezetmachine die steevast hun plaatsje op het keukenwerkblad hebben veroverd, mogen er dan ook wel goed uitzien, toch? Zoals de verschillende ontbijtreeksen van WMFce, die voor eender wie wat in petto heeft.

Keukenbasics zoals een toaster of koffiezetmachine hebben we allemaal wel op het keukenwerkblad staan, of ergens weggestopt in een keukenkast omdat ze er niet uitzien of niet matchen. Wie op zoek gaat naar een ontbijtreeks, die ongegeneerd open en bloot in het zicht geplaatst mag worden, vindt gegarandeerd zijn gading bij WMFce. Het Duitse merk heeft immers vijf verschillende ontbijtreeksen in zijn assortiment. Hier een overzicht:

Ontbijtreeks in onvervalste fiftiesstijl - Only You
De inspiratiebron voor deze roodgelakte ontbijtreeks is niemand minder dan Elvis Presley én de tijdsgeest van de jaren vijftig. De reeks doet onmiddellijk denken aan de typische Amerikaanse diners, waar muziek uit de jukebox weerklinkt en iedereen van een heerlijk ontbijt geniet aan de bar. De reeks bevat een koffiezetapparaat, blender, broodrooster en waterkoker.

Ontbijtreeks met satijnglanzende oppervlakken - Genio
Deze stijlvolle ontbijtreeks combineert satijnglanzende oppervlakken met zwarte lijnen en een strakke vormgeving. Zeer eenvoudig, doch stijlvol van look. De ontbijtreeks bevat een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster en kan aangevuld worden met een mixer en citruspers.

Ontbijtreeks in warme kleur - Terra
De warme chocoladekleur met de mooie goudbruine ‘metallic’ toets van deze reeks zorgt voor een elegante, ietwat rustieke uitstraling op het keukenwerkblad. De roestvrijstalen afwerking en het afgeronde design zorgen dan weer voor een fraai contrast. De reeks bestaat uit een waterkoker, koffiezetmachine en broodrooster.

Ontbijtreeks in stijlvol zwart - Nero
Niets zo veilig én stijlvol als zwart. Deze ontbijtreeks mag gerust nu al een klassieker genoemd worden. Het oplettend oog zal ongetwijfeld gezien hebben dat de vormgeving van de broodrooster en waterkoker van Nero en Terra identiek zijn. De koffiemachine is hier echter uitgerust met een roestvrijstalen thermoskan. De reeks bestaat uit een koffiezetmachine, broodrooster en twee waterkokers met een inhoud van 1,2 L en 1,7 L.

Ontbijtreeks uit glanzende RVS - Skyline Cromargan
Fans van stijlvol roestvrij staal zullen ongetwijfeld voor de charmes van deze Skyline Cromargan vallen. De ontbijtreeks doet zeer stedelijk en modern aan dankzij zijn glanzende oppervlak, dat uit RVS vervaardigd is, meer bepaald Cromargan, het geregistreerde handelsmerk van WMF voor RVS 18/10. De reeks bevat een broodrooster, waterkoker en twee koffiezetmachines, waarvan één met glazen koffiekan en één met een thermoskan.

WMFce gaat ook nog een stapje verder. Het merk bouwt ook twee reeksen met hoogwaardige keukentoestellen uit: Kult en Kult Pro. Momenteel zijn er binnen het gamma van Kult al een handmixer, mini-chopper en staafmixer verkrijgbaar. Bij Kult Pro is er reeds een blender (1,8 L) beschikbaar. Meer nieuws hierover volgt later nog.

Sinds kort verzorgt Nova International de verdeling van WMFce. WMFce is een zusterbedrijf van het Duitse WMF dat vooral gespecialiseerd is in keukengerei en tafelaccessoires uit kwaliteitsvol RVS.

146001 (Only You broodrooster) < € 69,99
216000 (Genio blender) < € 39,99
226000 416040011 (Kult mixer) < € 69,99
236003 (Terra waterkoker) < € 64,99
246023 412020071 (Nero koffiemachine) < € 99,99
WMF CE
Gepubliceerd op : 19 april 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6625)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6625) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • TimeBeam
    projecteert de resterende looptijd op de vloer. Voor een optimale leesbaarheid kan de kleur van de lichtbundel worden aangepast aan het type vloer.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9