nieuws

Villeroy & Boch bekent kleur

Villeroy & Boch volgt de trends op de voet. Het Duitse merk kiest resoluut voor gedurfde kleuren en voegt er zelfs nog exuberante prints aan toe ook. Met Anmut Bloom en Anmut My Colour staat de zomer van Villeroy & Boch in het teken van kleur.

Kleur, kleur en nog eens kleur, alle voorjaarsbeurzen hulden zich dit voorjaar in een bijzonder bont jasje. Ook Villeroy & Boch laat deze trend niet aan zich voorbijgaan. Met Anmut Colour en Anmut Bloom kiest het Duitse merk voor hedendaagse kleuren al dan niet in combinatie met expressieve decors.

Villeroy & Boch haalde een klassiek rond servies uit de jaren vijftig - Anmut - van onder het spreekwoordelijke stof om het vervolgens van expressieve kleuren te voorzien. De randen van de serviesstukken van Anmut My Colour zijn gedecoreerd met een brede kleurenstrook en een fijn platinum biesje. De reeks is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren: donkerblauw, lichtblauw, roze, rood, oranje, grijs en groen.

Voor Anmut Bloom is dan weer gebruik gemaakt van dezelfde serviesreeks en dezelfde kleuren met daarbovenop een geometrisch en gestileerd bloemenpatroon. De drie reeksen zijn dankzij hun identieke vormgeving en hun overeenstemmende kleurgebruik onderling perfect combineerbaar. Het gebloemde koffieservies in combinatie met de paarse dessertbordjes, gebloemde onderborden met daarbovenop een oranje bord, de presentatiemogelijkheden zijn zeer omvangrijk. Jouw gedekte tafel, die ziet er bij elke gelegenheid telkens een beetje anders uit.

Het servies is vervaardigd uit premium bone china, een porseleinsoort die doorschijnend dun is, een schitterende witte kleur en een zachte glinsterende glans heeft. De onderdelen zijn allemaal vaatwasserbestendig - de print is immers lithografisch aangebracht - en geschikt voor gebruik in de microgolfoven.

1045221290 - koffiekopje (Anmut My Colour) < € 26,50
1045232680 - plat bord (Anmut My Colour) < € 35
1045252700 - diep bord (Anmut My Colour) < € 24,90
1044401410 - koffiemok + schoteltje (Anmut Bloom) < € 21
1044402960 - schaal (Anmut Bloom) > € 59
Gepubliceerd op : 17 april 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6615)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6615) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table
  • Cromargan
    In 1927 introduceert WMF een RVS materiaal onder de term Cromargan dat roestvrij en onbreekbaar is. Dof wordt het materiaal ook niet, waardoor je van een extreme duurzaamheid kan spreken. In 2009 verfijnden zij deze techniek...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9