nieuws

Multifunctionele oven voor optimale ovenbereidingen

De nieuwe multifunctionele PLUS-oven van Siemens zal elke kritische thuiskok weten te bekoren met zijn uitstekende gebruikerscomfort. Het toestel beschikt over 68 automatische ovenprogramma’s, maar liefst 14 verschillende ovenfuncties, een zeer handige TFT-tekstdisplay én het werkt daarenboven zelfreinigend.

Gebruikerscomfort, dat staat bovenaan ons verlanglijstje wanneer het op huishoudelijke toestellen aankomt. De technologische snufjes op de nieuwe multifunctionele PLUS-oven van Siemens gooien dan ook hoge ogen. Bovendien scoort het toestel ook bijzonder goed met zijn zuinige energieverbruik, dat 30% lager ligt dan bij een oven met energielabel A.

Perfecte bereidingen in een oogwenk - De multifunctionele oven haalt het beste uit jouw gerechten naar boven. Het toestel is immers voorzien van maar liefst 14 verschillende functies, afgestemd op de specifieke gerechten die je in de oven kunt klaarmaken: onderwarmte, onder-en bovenwarmte, grill & warme lucht, pizzastand, intensieve warmte, warmhouden, ontdooien, voorverwarmen, warme lucht ECO, brood & gebak-functie, grote variogrill (voor grote stukken vlees), kleine variogrill (voor kleine stukken vlees waarbij enkel het middelste deel van het verwarmingselement verwarmd wordt) en dan de 3D warme lucht plus (innoverende warmteverdeling voor cake, koekjes en pizza) en langzaam garen (voor sappig en smakelijk vlees).

Daarnaast is de oven ook uitgerust met het indrukwekkende cookControl. Dankzij de 68 automatische programma’s hoef je geen keukenprins(es) te zijn om een perfect ovengerecht met vlees, vis en groenten te bereiden. En moet je niet continu de oven in de gaten houden. Jij hoeft enkel een programma te selecteren, het gewicht van jouw gerecht in te voeren en een voorkeur (blue, saignant en à point) in te geven wanneer je vlees wenst te bakken. De oven zal op basis van deze gegevens zelf aan de slag gaan.

Vriendelijk voor de gebruiker - We hebben allemaal wel al sponsjes - en vingers - kapot gewreven op een vieze ovenwand. Een oven die zichzelf reinigt, dat kunnen we dus best wel appreciëren. Deze oven is uitgerust met ‘activeClean’, een functie die alle vuilresten automatisch tot as verbrandt met slechts één druk op de knop. Dan moet jij enkel nog even met een vochtige doek alle verbrande resten weg gaan vegen. Ook voorzien van lightControl-bediening met TFT-tekstdisplay.


HB78GB590 < € 1899
Meer nieuwigheden:
SIEMENS
oven
Gepubliceerd op : 15 april 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6613)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6613) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro