filmpje WIPE IT ... en alle vuil is weg

Met de handige WIPE IT sponsjes reinig je moeiteloos alle oppervlakken zonder het gebruik van detergenten. Aangekoekte vuilresten op de kookplaat of een ovenwand vol verbrande etensresten, die zijn in een wip opnieuw helemaal proper.
Het lijkt een goedkoop verkoopspraatje van op het koopkanaal, maar met behulp van de WIPE IT sponsjes verdwijnt viezigheid werkelijk als sneeuw voor de zon. Ook wij waren eerst wat sceptisch. Want hoe kan een eenvoudig wit sponsje, dat bovendien geen detergenten bevat, een vieze bakplaat met aangebrande vuilresten weer helemaal proper maken?

Een antwoord op deze vraag kunnen we je niet geven, maar we kunnen wel degelijk bevestigen dat het sponsje zijn werk met verve vervult. Onze ovenplaat én ovenwand, bijvoorbeeld, die waren dringend aan een grondige schrobbeurt toe. Dankzij WIPE IT zien ze er opnieuw als nieuw uit. En ook onze koelkastdeur, die per ongeluk door de kinderen onder handen was genomen met een onuitwisbare stift, ziet weer wit in plaats van wit met groene vlekken en strepen.

Hoe werken deze sponsjes nu? Wel, eerst bevochtig je ze onder de kraan, knijp je er het overtollige water uit en dan ga je aan de slag. En toegegeven, in het filmpje ziet het er op momenten weliswaar ietwat te simplistisch uit. Wie hardnekkige vlekken wil verwijderen, moet nu eenmaal schrobben. Zo ook met de WIPE IT sponsjes.

81.0023 (10 stuks) - WIPE IT < € 3,25
WIPE IT  
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :