nieuws

Hippe koffiekopjes voor de desserttafel

In een effen kleurtje of met een vrolijke print, de ingedeukte bekers van Revol zijn echte kameleons. Dit voorjaar kiest het Franse merk voor trendy vichyruitjes in pasteltinten en fellere kleuren én speelt het in op de nationale trots met kopjes waarop de nationale vlag prijkt.

Ken je het Franse Revol niet bij naam? No worries, hun meest bekende realisatie(s) herken je zeker en vast. De ingedeukte, porseleinen kopjes, ‘Froissés’, zijn namelijk qua design zeer vermaard - en ook al vaak geïmiteerd. Tot op heden zijn de kopjes er in 24 verschillende kleuren, met 11 decors en in 9 formaten. Dit voorjaar hullen ze hun befaamde kopjes dan weer in hippe vichyruitjes en vlaggenprint.

De kopjes in vichy zijn er in twee pasteltinten, roze en blauw, en in de iets fellere kleuren, geel, oranje, rood en groen. De vlaggenprints die gebruikt worden, zijn die van respectievelijk Italië, Frankrijk, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. België valt jammer genoeg uit de boot, maar misschien staat de nuchtere Belg daar nu ook niet meteen op te wachten?

De kopjes zijn ideaal voor het opdienen van ristretto (5cl), koffie (8cl), cappuccino (18cl) en andere koffievarianten met alcohol. Maar ook desserts, soepjes en kleine hapjes presenteren zich bijzonder leuk in deze gedeukte kopjes. Het porselein waaruit ze vervaardigd zijn, is immers ovenbestendig (300°C) en microgolfovenbestendig, en verdraagt zelfs negatieve temperaturen tot -20°C. De creativiteit van de gebruiker bepaalt wat je er mee kunt doen. En dat is heel wat.

643221 < € 11,50
643449 < € 26,90
643435 < € 46,90
REVOL
Meer nieuwigheden:
koffiekopjes
Gepubliceerd op : 6 april 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6598)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6598) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table