filmpje Gloednieuwe lijn keukentoestellen bij Philips

Philips lanceert een sapcentrifuge met een unieke, omgekeerde zeef waarmee je tot 10% meer sap genereert en een multifunctionele staafmixer. Deze productinnovaties kaderen binnen de ontwikkeling van een volledig nieuwe reeks hoogwaardige keukentoestellen, Avance.
Philips introduceert een nieuwe staafmixer en sapcentrifuge op de markt. Deze producten maken deel uit van hun meest recente reeks keukentoestellen, Avance. Voorlopig zijn deze twee toestellen als enigen beschikbaar op de markt, in september volgen er echter nog een aantal, waaronder een blender, handmixer, keukenrobot, grill, ... .

De sapcentrifuge met het krachtige extractiesysteem

Deze nieuwe sapcentrifuge helpt je om een gezonde levensstijl voor jezelf, je partner en je kinderen na te streven. Elke dag opnieuw de dagelijkse aanbevolen portie groenten en fruit nuttigen, is immers essentieel, maar niet altijd gemakkelijk. Met deze sapcentrifuge pers je in geen tijd de heerlijkste sapjes, zonder al te veel voorbereidend werk of schoonmaakbeurten. De grote vultrechter maakt het mogelijk om volledige stukken fruit en groenten in hun geheel te persen, zonder ze te versnijden. Het unieke extractiesysteem met een omgekeerde zeef zorgt er dan weer voor dat je tot 10% meer sap uit jouw groenten en fruit kan bekomen.

Het toestel is daarenboven zeer gemakkelijk te reinigen. Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasserbestendig en de ingebouwde vruchtvleescontainer vangt alle pulp op één plaats op, zodat je de container zeer gemakkelijk kunt ledigen. De grote capaciteit van het toestel - 2,5 L - zorgt ervoor dat je ineens een aanzienlijke hoeveelheid sap kunt bereiden en iedereen 's morgens bij het ontbijt een heerlijk versgeperst sapje kunt voorschotelen.

De multifunctionele staafmixer

De krachtige staafmixer beschikt dan weer over heel wat accessoires, die stuk voor stuk jouw keukentaken verlichten, zoals pureren, hakken, mixen, pletten, opkloppen en schuimen. Zo beschikt het toestel over de volgende opzetstukken: een gardeaccessoire voor slagroom en mayonaise, een unieke melkopschuimer voor melkschuim, het accessoire voor de aardappelstamper, de XL-hakmolen voor het hakken van grote hoeveelheden uien/kruiden en de XL-fijnsnijder met getande messen voor het malen van ijs. Er horen ook nog twee bekers bij, ééntje (1,7 L) voor het bereiden van voeding of het opbergen van het apparaat en een ander (1 L) met deksel om soep, puree of shakes te bewaren. De extra krachtige turboknop zal dan ook de meest taaie ingrediënten voor zijn rekening nemen.

HR1871 < € 199,99
HR1655 < € 139,99
PHILIPS (waar te koop)
PHILIPS  
bekijk meer video's