nieuws

Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Glazz Interiors brengt gehard glas naar de keuken

Glazz Interiors brengt gehard glas naar de keuken

Glas en glazen afwerkingen vinden steeds meer hun intrede in onze keukens. Bij Glazz Interiors springen ze volledig op die trend in door onze keukens van werkbladen en achterwanden uit gehard glas te voorzien.

Grote glaspartijen associëren we al snel met de badkamer, maar afwerkingen met (gehard) glas zijn ook steeds meer in onze keukens terug te vinden. Glazz Interiors voorziet voor platen van gehard glas een dubbele keukentoepassing: als hittebestendig werkblad en als achterwand. Het materiaal heeft immers heel wat voordelen, zowel op het gebied van veiligheid, duurzaamheid als onderhoud.

Zo werkt Glazz Interiors uitsluitend met gehard glas, dat tot vijf maal sterker is dan gewoon glas en hittebestendig is tot 200°C. Door deze eigenschappen kan dit materiaal perfect gebruikt worden als werkblad of als achterwand. Bovendien vertoont gehard glas geen oneffenheden, waardoor het niet enkel een egaal en strak uiterlijk krijgt, maar ook heel hygiënisch is. Door het aantal voegen tot een minimum te behouden, krijgen bacteriën namelijk geen voedingsbodem om in te groeien. Deze platen zijn ook nog eens gemakkelijk in onderhoud omdat het vuil niet in vervelende hoekjes kan kruipen.

Bovendien zijn er ook op het gebied van design enkele voordelen te noteren. Zo kan dit soort platen mooi afgerond worden, waardoor je scherpe hoeken vermijdt en een vloeiender geheel creëert. Wanneer het werkblad overvloeit in een glazen achterwand zorgt de hoge glansgraad bovendien voor een weerspiegelend effect, waardoor je keuken groter lijkt.

De Glazz Interior-glasplaten voor in de keuken zijn transparant of gezuurd (mat). Voor beide uitvoeringen zijn er echter nog verschillende gradaties beschikbaar. De werkbladen krijgen een dikte mee van 10, 12 of 15 mm, terwijl die voor een spatwand 4, 6 of 8 mm bedraagt. Om voor elk interieur een persoonlijk resultaat te garanderen, heb je keuze uit ruim 200 RAL-kleuren, die op de achterzijde van het geharde glas gelakt worden. Bij alle keukentoepassingen worden bovendien uitsparingen voorzien voor onder meer stopcontacten, schakelaars, verlichting en het fornuis.

Meer nieuwigheden:
keukenwerkblad
Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Glazz Interiors brengt gehard glas naar de keuken


Gepubliceerd op : 3 april 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Keukennieuws vanop Batibouw 2012

Op Batibouw tonen de bekendste keukenbouwers en elektrofabrikanten van ons land naar goede gewoonte opnieuw hun meest recente innovaties. Rustiek keukenmeubilair in fel contrast met strak en minimalistisch, iedere designliefhebber vindt er zijn gading. En in die gloednieuwe keuken horen uiteraard ook de meest performante toestellen. Een overzicht.Keukennieuws vanop Batibouw 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :