nieuws

Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Rustieke, opengewerkte keuken bij Mobalpa

Rustieke, opengewerkte keuken bij Mobalpa

Rustieke elementen, die zien we ook bij Mobalpa. De nieuw geïntroduceerde TAOS is namelijk voorzien van landelijk geïnspireerde fronten met verticaal ingefreesde lijnen, maar is daarentegen wel volledig opengewerkt naar de woonruimte toe. Rustiek en modern gaan hand in hand samen.

De nieuwe keuken TAOS van Mobalpa heeft een rustiek karakter dankzij een aantal specifieke designelementen die 100% landelijk aandoen. De fronten zijn voorzien van de typische verticaal ingefreesde lijnen en bedekt met een grijze satijnlak, die bovendien aan de beide zijdes van de deuren is aangebracht.

De keuken is daarentegen wel helemaal opengewerkt naar de woonruimte toe, een hedendaagse trend die niet meer uit het keukenbeeld weg te denken is. De kookfuncties zitten in een ruim eiland ingebouwd, dat in het midden ruimte vrijhoudt voor een verhoogd toogelement, waaraan gasten kunnen plaatsnemen terwijl de gastvrouw aan het koken is.

De wand wordt geflankeerd door twee plafondhoge kastelementen, die in lades zijn onderverdeeld voor een optimaal opbergcomfort. Mobalpa integreert de drie inbouwovens dan weer op een bijzonder originele manier tussen de beide kastelementen in. Onderaan zijn legplanken voorzien voor leuke keukenobjecten of kookboeken. Ook designelementen uit de woonruimte oefenen dus enige invloed uit op de vormgeving van het keukenmeubilair.

Mobalpa koos voor een dun werkblad dat vervaardigd is uit witte Corian, een massief oppervlaktemateriaal met uitzonderlijk veel toepassingsmogelijkheden. De keuken TAOS is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, van spierwit tot bronsgroen, de kastrompen zijn dan weer in 18 kleuren beschikbaar.

Meer nieuwigheden:
keukens
Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Rustieke, opengewerkte keuken bij Mobalpa


Gepubliceerd op : 1 januari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Keukennieuws vanop Batibouw 2012

Op Batibouw tonen de bekendste keukenbouwers en elektrofabrikanten van ons land naar goede gewoonte opnieuw hun meest recente innovaties. Rustiek keukenmeubilair in fel contrast met strak en minimalistisch, iedere designliefhebber vindt er zijn gading. En in die gloednieuwe keuken horen uiteraard ook de meest performante toestellen. Een overzicht.Keukennieuws vanop Batibouw 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :