nieuws

Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Huishoudelijke toestellen in zwart glas

Huishoudelijke toestellen in zwart glas

Kies je voor een koelkast met glazen frontpaneel, dan wil je er misschien ook wel een bijpassende oven, dampkap en warmhoudlade bij. Die vind je allemaal bij Bosch, die het bestaande ColorGlass gamma niet enkel uitbreidt met nieuwe toestellen, maar er ook nog een hippe kleur aan toevoegt, Vulcano Black.

Koelkasten met stijlvolle glazen frontpanelen, het is eens wat anders dan de doorsnee witte exemplaren of meer luxueuze toestellen uit roestvrij staal. Maar dan willen we er graag ook onze andere toestellen op afgestemd zien, niet? Bosch koos er dan ook voor om het bestaande koelkastenassortiment met ovens, warmhoudlades en dampkappen uit te breiden. En er eveneens een ravenzwart kleurtje, Vulcano Black, aan toe te voegen.

Ovens - Bosch voorziet zeven inbouwovens van een stijlvol zwart jasje, waaronder een multifunctionele oven met pyrolyse en een combistoomoven. De multifunctionele oven beschikt over acht verwarmingswijzes, waaronder één specifieke functie die de warmte gelijkmatig over de volledige ovenruimte verdeelt. Ideaal om op drie verschillende niveau’s koekjes, cupcakes of pizza’s af te bakken. Ook AutoPilot vergemakkelijkt het leven. Dankzij de tientallen automatische recepten die in het toestel zitten opgeslagen, word je immers moeiteloos door de recepten heen geloodst.

Ben je eerder op zoek naar een combistoomoven, dan biedt Bosch je er ook eentje aan in Vulcano Black. Een heerlijke soufflé, een sappig gebraad of krokant broodje, dankzij de unieke combinatie van stoom en hete lucht tover je de lekkerste gerechten op tafel. Het toestel beschikt daarnaast ook nog over een aantal bijkomende programma's: regenereren, gistdeeg rijzen, ontdooien, langzaam garen, voorverwarmen en warmhouden.

Warmhoudlades - Perfectionistische hobbykoks hebben graag een warmhoudlade ter beschikking, dus kon hij ook hier niet ontbreken. In de lade is er ruimte voor twaalf borden voorzien, of een tachtigtal espressokopjes, maar naast het verwarmen van vaatwerk en warmhouden van gerechten heeft het nog enkele verrassingen in petto. Zoals het ontdooien van diepvriesgerechten of het rijzen van gistdeeg.

Dampkappen - Wie ook nog een dampkap aan het geheel wil toevoegen, kan kiezen voor een iets klassieker, rechthoekig wandelement of een afgeschuind ‘headfree’ wandexemplaar, waar je je hoofd niet aan kunt stoten. De beide toestellen werken aan de hand van randafzuiging, de dampen worden met andere woorden niet meer naar het midden van de dampkap aangezogen, maar langs de randen ervan. Hierdoor ontstaan er luchtstromen, waardoor de kookluchtjes veel effectiever worden verwijderd en er niets kan ontsnappen.


Warmhoudlade < € 699,99
Ovens < vanaf € 949,99 tot € 2079,99
Afgeschuinde dampkap < € 1349,99
Rechthoekige dampkap < € 1459,99
Koelvriescombinatie < € 1999,99
Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Huishoudelijke toestellen in zwart glas


Gepubliceerd op : 24 maart 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Keukennieuws vanop Batibouw 2012

Op Batibouw tonen de bekendste keukenbouwers en elektrofabrikanten van ons land naar goede gewoonte opnieuw hun meest recente innovaties. Rustiek keukenmeubilair in fel contrast met strak en minimalistisch, iedere designliefhebber vindt er zijn gading. En in die gloednieuwe keuken horen uiteraard ook de meest performante toestellen. Een overzicht.Keukennieuws vanop Batibouw 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

Nieuwigheden
Bosch : DHU965EL
Bosch
DHU965EL
< € 479
nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro