nieuws

Weber viert zestigste verjaardag

Het Amerikaanse bedrijf Weber laat zijn zestigste verjaardag niet zomaar voorbij gaan. Het merk verwent de consument met een aantal verfrissende productvernieuwingen en een toer langs Vlaamse wegen.

De zestigste verjaardag van Weber gaat gepaard met een aantal leuke productvernieuwingen. De houtskoolbarbecues Smokey Joe en One-Touch Premium worden namelijk uitgebracht in twee nieuwe, hippe kleuren: anijsgeel en kiezelgrijs. De nieuwe tinten breien een succesvol vervolg op het reeds bestaande kleurenassortiment van appelgroen, roomwit, vijgenrood, intens zwart, laguneblauw en kastanjebruin.

De One-Touch Premium is het absolute paradepaardje wat de houtskoolbarbecues betreft. Het toestel beschikt over het grootste grilloppervlak van het gamma, en is dankzij zijn bolvorm bovenal zeer herkenbaar. Dankzij het One-Touch asafvoersysteem uit RVS kan je zeer gemakkelijk de assen verwijderen en een optimale temperatuurinstelling nastreven. De Smokey Joe is dan weer niet groot van gestalte, maar zeker van geen kleintje vervaard. De barbecue is met een handvat met vergrendelingssysteem uitgerust zodat hij overal mee naartoe kan worden genomen.

De elektrische barbecue Weber Q140 wordt dan weer in bordeauxrood gehuld. Dit toestel is de ideale partner voor wie liever niet met houtskool of gasflessen in aanraking komt. De barbecue is niet enkel veilig en betrouwbaar, maar ook bijzonder praktisch. Het toestel is immers onmiddellijk gebruiksklaar en kan zeer hoge temperaturen behalen voor een optimaal grillresultaat.

En de liefhebbers van ‘groter dan groot’, die kunnen met de Summit Grill Center aan de slag. Deze heuse buitenkeuken is opgebouwd uit de gasbarbecue Summit S-670 met diverse extra modules, een zijbrander met twee branders, zes kastjes, een ijsblokjesbak en talloze opbergvakken. Deze vriendelijke reus transformeert jouw tuin in het walhalla voor barbecuefanaten.

In het kader van de zestigste verjaardag van het merk trekt de Weber Airstreamcaravan bovendien door het ganse land. Ideaal voor éénieder die het volledige gamma eens van dichtbij wil ontdekken, de producten in werking wil zien en met raad en daad wil bijgestaan worden bij zijn keuze.


One-Touch Premium < € 285
Smokey Joe < € 95
Weber Q140 < € 269
Summit Grill Center < € 6990
Gepubliceerd op : 12 maart 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6539)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6539) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :