nieuws

Koelkasten met inoxlook

Koelkasten uit RVS zijn zeker en vast mooie blikvangers, maar het prijskaartje dat er aan vast hangt, is vaak ook nogal groots. Tast je liever niet te diep in de buidel, dan zijn de toestellen uit de reeks SilverLine van Liebherr een interessante optie.


Koelkasten met inoxlook
Wie kiest voor vrijstaande koelkasten of koelvriescombinaties, laat ongetwijfeld zijn oog vallen op een exemplaar uit RVS. Maar helaas kunnen die nogal duur uitvallen. Een witte koelkast is daarentegen niet meteen het meest sexy alternatief en om die reden komt Liebherr met SilverLine op de proppen.

De SilverLine koelkasten zijn allemaal voorzien van een gepoedercoate buitenmantel in Silverkleur, dat de look van inox wonderwel benadert. Hierdoor is het kostenplaatje voor de aankoop van een dergelijk toestel niet zo heel veel duurder dan een normale witte koelkast, maar wel stukken goedkoper dan ééntje uit inox.

De volledige reeks bestaat uit zo’n twaalftal stuks: vier TopFreezers, zes UpsideDowns (met diepvriesgedeelte onderaan) en twee koelvriescombinaties. We lichten er de koelvriescombinaties kort even uit. De UpsideDown CUPsl 3503 (A+) is uitgerust met de technologie SmartFrost, die de ijsvorming in het vriesvak sterk vermindert terwijl de koelvriescombinatie CNPsl 3503 (A++) dan weer voorzien is van NoFrost. Hierdoor hoef je helemaal nooit meer te ontdooien.

De laatstgenoemde koelvriescombinatie beschikt over twee volledig gescheiden koelsystemen, DuoCooling genoemd. Die zorgen ervoor dat de temperatuur in het koelgedeelte en vriesvak nauwkeurig en onafhankelijk ingesteld kan worden. Hierdoor voorkom je de overdracht van geuren en het uitdrogen van de levensmiddelen.

Zoals de prijzen aangeven, kan je reeds met een bescheiden kapitaal een koelkast met inoxlook aankopen. Het zijn echter de gewenste specificaties die de prijzen al dan niet de hoogte injagen. Een bescheiden hoogte ... bovendien.

CUPsl 2221 < € 559
CUPsl 2721 < € 579
CUPsl 2901 < € 659
CUPsl 3021 < € 669
CUPsl 3221 < € 669
CNsl 3033 < € 849
CNPsl 3503 < € 1059
Meer nieuwigheden:
LIEBHERR
koelkast vrijstaand
Gepubliceerd op : 10 maart 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6533)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6533) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro