nieuws

Multifunctioneler krijg je het niet

De SuperChef van Espressions blijkt nu al hét product van het jaar. Het multifunctionele toestel klinkt enorm veelbelovend, want - hou je vast - het kan koken, stomen, stoven, hakken, kloppen, mengen, kneden, roeren, verwarmen, … . Kortom, het is de kleinste keuken ter wereld verenigd in één toestel.


Multifunctioneler krijg je het niet
Is het een keukenrobot? Of een foodprocessor? Geen van beide, zo blijkt, want de SuperChef kan ook verwarmen, stoven, koken en stomen. Hoe je het dan specifiek moet gaan noemen, daar zijn we het nog niet over eens, maar één ding is zeker. Multifunctioneel is het wel. In de wandelgangen wordt het stiekem de ‘thermomix voor consumenten’ genoemd, vooral naar aanleiding van het hoge aantal functies waar het net als de laatstgenoemde over beschikt. En de producent Espressions, die heeft het toepasselijk tot ‘de kleinste keuken ter wereld’ omgedoopt.

De Superchef bereidt immers heerlijke, complete gerechten voor één tot vier personen, en het enige wat jij daarbij hoeft te doen, is de aanwijzingen in het recept volgen. Zo kan je met dit toestel een beetgare risotto bereiden, een luchtige sabayon klaarmaken en groenten en vis stomen terwijl je er gelijktijdig de rijst of aardappelen in afkookt.

En als je dacht dat het hier wel bij ophoudt, dan heb je het mis. Het toestel vervult ook de rol van keukenrobot. Want ook deeg kneden, zowel voor pasta als voor brood, behoort tot zijn mogelijkheden. Of het vermalen van parmezaankaas, het crushen van ijs, het versnipperen van uitjes en knoflook, het mixen van soepen, en nog zoveel meer.

Wij hebben het toestel in onze keuken staan. De komende dagen en weken zullen wij het dan ook maximaal gaan uittesten. Onze bevindingen delen wij uiteraard ook met jullie. Hou dus zeker onze website en nieuwsbrief in de gaten. Wie nu al overtuigd is, vind hieronder een link naar de handelaars waar het product te koop is. Have fun.

EP550 < € 499
Meer nieuwigheden:
ESPRESSIONS
keukenrobot
Gepubliceerd op : 26 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6502)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6502) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro