tips

Een probleem met je vaatwasser?

Heb je een probleem met je vaatwasser? Enkele veelgestelde vragen.


Een probleem met je vaatwasser?
Waarom lekt mijn vaatwasser?
Als de vaatwasser lekt komt dit meestal omdat de dichtingen niet meer goed sluiten. Toch zijn er nog twee andere mogelijkheden dat je best controleert vooraleer je een hersteldienst roept:
- Zorg dat de sproeiarm niet geblokkeerd is. Bestek kan soms door het bestekmandje piepen en zo de sproeiarm het draaien verhinderen. Wanneer dit het geval is, kan het gebeuren dat het water constant op deur gesproeid wordt en zo de afwasmachine laat lekken.
- Het type detergent dat gebruikt wordt kan ook lekken veroorzaken. Vloeibaar detergent is heel geconcentreerd en bij onzorgvuldig gebruik zorgen voor lekkage.

Waarom vertoont het glaswerk nog vlekken?
Controleer het bestekmandje en wees er zeker van dat niets de sproeiarm hindert. Let daarbij ook op de handvaten of stelen van potten en pannen. Als de bovenste sproeiarm geblokkeerd wordt, kan de bovenste korf ook niet proper gewassen of afgespoeld worden, dus let goed op hoe je potten en pannen rangschikt.

Steek de machine niet propvol, het resultaat zal slecht zijn voor elk servies en je zult de machine een tweede keer willen laten draaien. De modernste machines hebben vaak een meter, die de hoeveelheid water en dus energie meet aan het volume dat je machine dient af te wassen.

Gepubliceerd op : 1 september 2001 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (3) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (65)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (3) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (65) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips
cuizine.be
tips

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Grote Grill functie
    Functie bij ovens, waarbij er intensieve warmte bovenaan is voor het grillen van vis, steak en toast of om te gratineren.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9