nieuws

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : De staafmixer voor op het werkblad

De staafmixer voor op het werkblad

Een staafmixer zit in tegenstelling tot een blender of keukenrobot meestal ergens in een kast weggestopt. Mét de verschillende opzetstukken die dan weer in een andere lade verspreid liggen. Deze staafmixer van Kai, die kan je dankzij zijn unieke design echter wel ongestoord op het keukenwerkblad laten staan, met de opzetstukken netjes opgeborgen in het statief.

Staafmixers horen niet thuis op het keukenwerkblad, want ze zien er niet uit? Dat is hoe dan ook niet van toepassing op deze staafmixer ‘Blendia’ van Kai. De mixer is namelijk voorzien van een praktisch voetstuk waar je het toestel in kunt plaatsen wanneer het niet in gebruik is. De verschillende opzetstukken zitten dan weer aan de achterzijde netjes achter een paneeltje opgeborgen. Zo hoef je ook niet te lang in de lade te rommelen vooraleer je het geschikte accessoire hebt teruggevonden.

Maar Kai heeft niet enkel ingezet op design. Ook de functionaliteit van het toestel telt. Want een mixer moet voornamelijk jouw soepen tot een gladde emulsie mixen en jouw eiwitten mooi stijf opkloppen. Het toestel is daartoe uitgerust met een groot aantal opzetstukken, die de efficiëntie van andere staafmixers volledig overstijgt. Verkrijgbaar in wit, rood en groen.

Zo is de ‘Blendia’ voorzien van drie verschillende opzetstukken met mesjes, om respectievelijk vlees of vis fijn te hakken (mincer), om soep te mixen (masher) en om fruit en groenten tot sapjes te mengen (juicer). Er hoort vanzelfsprekend ook nog een kloppertje bij om eiwitten op te kloppen en een maalcontainertje om noten, gedroogde vruchten en harde kaassoorten te vermalen (grinder).

De naam van het toestel doet je misschien nog wat anders vermoeden. De staafmixer heeft ook een blenderaccessoire om dressings of mayonaise te bereiden. Dankzij dit opzetstuk kan je jouw dressings binden tot een perfect egaal geheel die niet zullen ontbinden bij het serveren. Het ideale toestel voor al jouw mix/blender/mengtaken.

Meer nieuwigheden:
KAI
mixer
Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : De staafmixer voor op het werkblad


Gepubliceerd op : 25 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden

Ambiente herbergde opnieuw heel wat leuke nieuwigheden. Het is onmogelijk om ze allemaal onder één noemer te plaatsen, maar we konden toch een aantal zeer duidelijke trends waarnemen. Wat 2012 brengt op culinair vlak, dat vind je hier.Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden


Op Ambiente valt altijd heel wat te beleven én te ontdekken. Ongeacht het gigantische aanbod aan producten waren er ook nu een aantal duidelijke overlappingen op te merken. Een aantal duidelijke trends, die in alle hallen vertegenwoordigd bleken te zijn.

Kleuren krijgen in 2012 een essentiële rol toebedeeld, in ton-sur-tonschakeringen of net in hevig contrast. De trend Radiant Modernity omhelst de meest felle kleuren en maakt gebruik van buitenmaatse, maar eenvoudige grafische patronen. Allerhande expressieve kleuren worden gecombineerd en domineren de volledige ruimte. Het moderne karakter wordt eens te meer benadrukt door de materiaalkeuze: glas en plexiglas, metaal, plastic en textiel voorzien van hoogglanslak, coatings of een rubberlaagje.

Bij Light Innocence gaan poederige pasteltinten hand en hand samen met een minimalistisch design en een eerder organische vormgeving. Houten latjes, fijn metalen draadwerk en zijdezacht porselein definiëren hier het materiaalgebruik. Dark Attitude laat zich dan weer kenmerken door donkere houtsoorten, allerhande metallic kleuren en boeiende structuuroppervlakken. Wie meer een voorstander is van folkloristische designelementen en traditioneel handwerk, zal de trend Electric Romantic best kunnen smaken. Mixen & matchen is hier de boodschap. Aan de hand van zomerse kleuren en kleurrijk borduurwerk slaag je erin om een gezellige sfeer te creëren.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro