nieuws

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Geperforeerde serveerlepel als blikvanger

Geperforeerde serveerlepel als blikvanger

De bestekset ‘Vela’ van WMF loop je niet zomaar voorbij. Vooral niet wanneer de serveerlepel van de partij is. De perforaties die in de lepel zijn aangebracht, dienen bovendien niet enkel een esthetisch doel, ze zorgen er ook voor dat overbodige vloeistof - zoals olie - bij het opdienen kan afvloeien.

Bestek vormt het ideale geschenk, althans zo ziet WMF het. En als je de bestekset ‘Vela’ aanschouwt, dan zal dat je niet verwonderen. De bestekreeks is zeer uitgebreid, voor salade of antipasti, vis of groenten, en daarna koffie of een dessert, alle bestekonderdelen die jouw maaltijd tot een succes maken, zijn bij ‘Vela’ aanwezig.

Het meest opvallende stuk uit de reeks is zonder twijfel de geperforeerde serveerlepel. Hoewel de onregelmatige perforaties voor de toeschouwer boven alles een esthetische waarde vervullen, heeft het ook daadwerkelijk een functie. Wanneer je er slaatjes, olijven of andere antipasti mee opschept, zal de overtollige olie of andere vloeistoffen er - bijvoorbeeld - doorheen kunnen druppelen.

De besteksets zijn vervaardigd uit Cromargan, het geregistreerde handelsmerk van WMF voor roestvrijstaal 18/10. Alle bestekonderdelen zijn bovendien verpakt in een zeer leuke geschenkverpakking. Maar niets houdt je tegen om de bestekreeks lekker voor jezelf te kopen, natuurlijk. Er zijn namelijk ook vijfdelige of dertigdelige sets verkrijgbaar.

1296746046 - zesdelige koffielepelset < € 34,90
1296796040 - tweedelig steakbestek < € 22,90
1296846040 - serveerlepel < € 17,90
1296866046 - zesdelige amuselepelset < € 39,90
1296896040 - kiwilepel < € 11,90
Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Geperforeerde serveerlepel als blikvanger


Gepubliceerd op : 29 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden

Ambiente herbergde opnieuw heel wat leuke nieuwigheden. Het is onmogelijk om ze allemaal onder één noemer te plaatsen, maar we konden toch een aantal zeer duidelijke trends waarnemen. Wat 2012 brengt op culinair vlak, dat vind je hier.Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden


Op Ambiente valt altijd heel wat te beleven én te ontdekken. Ongeacht het gigantische aanbod aan producten waren er ook nu een aantal duidelijke overlappingen op te merken. Een aantal duidelijke trends, die in alle hallen vertegenwoordigd bleken te zijn.

Kleuren krijgen in 2012 een essentiële rol toebedeeld, in ton-sur-tonschakeringen of net in hevig contrast. De trend Radiant Modernity omhelst de meest felle kleuren en maakt gebruik van buitenmaatse, maar eenvoudige grafische patronen. Allerhande expressieve kleuren worden gecombineerd en domineren de volledige ruimte. Het moderne karakter wordt eens te meer benadrukt door de materiaalkeuze: glas en plexiglas, metaal, plastic en textiel voorzien van hoogglanslak, coatings of een rubberlaagje.

Bij Light Innocence gaan poederige pasteltinten hand en hand samen met een minimalistisch design en een eerder organische vormgeving. Houten latjes, fijn metalen draadwerk en zijdezacht porselein definiëren hier het materiaalgebruik. Dark Attitude laat zich dan weer kenmerken door donkere houtsoorten, allerhande metallic kleuren en boeiende structuuroppervlakken. Wie meer een voorstander is van folkloristische designelementen en traditioneel handwerk, zal de trend Electric Romantic best kunnen smaken. Mixen & matchen is hier de boodschap. Aan de hand van zomerse kleuren en kleurrijk borduurwerk slaag je erin om een gezellige sfeer te creëren.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table