nieuws

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Drie kookpottenreeksen bij Beka

Drie kookpottenreeksen bij Beka

Beka lanceert op Ambiente drie nagelnieuwe pannenreeksen. De meest innovatieve reeks is ongetwijfeld Clean’Cooking, een serie grillpannen met vernieuwend deksel die niet langer vetspatten de keukenruimte insturen. Al zullen ook de twee andere reeksen de fans weten te overtuigen.

Met Clean’Cooking biedt Beka een oplossing voor vetspatten op de keukenwand. De antikleefpannen hebben namelijk allemaal een deksel met een innovatief design, waardoor je niet enkel spatvrij kunt koken maar ook kunt grillen mét het deksel erop. Hoe dit kan, vertellen we je echter nog niet. Dat volgt later nog.

De pannenreeks Forza valt dan weer op dankzij zijn geraffineerde uiterlijk. De pannen zijn vervaardigd uit gegoten aluminium met een keramische bekleding en zachte, grijze handvaten. Thuiskoks met een voorliefde voor kookgerei in een jasje uit RVS, voelen zich waarschijnlijk het meest aangetrokken tot Vita 2, een gamma kookgerei met een roestvrijstalen body en een keramische antikleeflaag.

Meer nieuws volgt later nog ... .

Meer nieuwigheden:
BEKA
braadpan
Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Drie kookpottenreeksen bij Beka


Gepubliceerd op : 28 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden

Ambiente herbergde opnieuw heel wat leuke nieuwigheden. Het is onmogelijk om ze allemaal onder één noemer te plaatsen, maar we konden toch een aantal zeer duidelijke trends waarnemen. Wat 2012 brengt op culinair vlak, dat vind je hier.Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden


Op Ambiente valt altijd heel wat te beleven én te ontdekken. Ongeacht het gigantische aanbod aan producten waren er ook nu een aantal duidelijke overlappingen op te merken. Een aantal duidelijke trends, die in alle hallen vertegenwoordigd bleken te zijn.

Kleuren krijgen in 2012 een essentiële rol toebedeeld, in ton-sur-tonschakeringen of net in hevig contrast. De trend Radiant Modernity omhelst de meest felle kleuren en maakt gebruik van buitenmaatse, maar eenvoudige grafische patronen. Allerhande expressieve kleuren worden gecombineerd en domineren de volledige ruimte. Het moderne karakter wordt eens te meer benadrukt door de materiaalkeuze: glas en plexiglas, metaal, plastic en textiel voorzien van hoogglanslak, coatings of een rubberlaagje.

Bij Light Innocence gaan poederige pasteltinten hand en hand samen met een minimalistisch design en een eerder organische vormgeving. Houten latjes, fijn metalen draadwerk en zijdezacht porselein definiëren hier het materiaalgebruik. Dark Attitude laat zich dan weer kenmerken door donkere houtsoorten, allerhande metallic kleuren en boeiende structuuroppervlakken. Wie meer een voorstander is van folkloristische designelementen en traditioneel handwerk, zal de trend Electric Romantic best kunnen smaken. Mixen & matchen is hier de boodschap. Aan de hand van zomerse kleuren en kleurrijk borduurwerk slaag je erin om een gezellige sfeer te creëren.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :