nieuws

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Arzberg viert feest

Arzberg viert feest

Een iconische verjaardag moet altijd gevierd worden, en dat doet ook Arzberg. De Duitse porseleinfabrikant viert in 2012 immers zijn 125ste verjaardag, wat zeker en vast kan tellen. Om dit feestelijk in te zetten, produceerde het merk een vrolijke verjaardagseditie My First Arzberg ’Retro’ in complete en übertrendy retrostijl.


Arzberg viert feest
Bij Arzberg staat in 2012 alles in het teken van hun iconische verjaardag. De Duitse fabrikant laat ook ons meevieren met een zeer stijlvolle basiscollectie, My First Arzberg ‘Retro’ in trendy retropatroon.

Voor deze verjaardagseditie is gebruikgemaakt van het tijdloze design van My First Arzberg, dat het beste van gisteren in een vrije hedendaagse vertaling heeft omgezet. Ook het retropatroon vormt een referentie naar vroeger, maar blijkt ook vandaag nog steeds zeer geliefd te zijn.

De serviezencollectie, My First Arzberg ‘Retro’ is opgebouwd uit een aantal basisstukken voor de alledaagse lunch of koffiepauze, maar biedt ook de mogelijkheid om de reeks verder uit te bouwen. Met soepkommen, serveerschotels, deksels die ook dienst doen als snijplanken, espressokopjes, … . Happy birthday to Arzberg … and you.


Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Arzberg viert feest


Gepubliceerd op : 1 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden

Ambiente herbergde opnieuw heel wat leuke nieuwigheden. Het is onmogelijk om ze allemaal onder één noemer te plaatsen, maar we konden toch een aantal zeer duidelijke trends waarnemen. Wat 2012 brengt op culinair vlak, dat vind je hier.Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden


Op Ambiente valt altijd heel wat te beleven én te ontdekken. Ongeacht het gigantische aanbod aan producten waren er ook nu een aantal duidelijke overlappingen op te merken. Een aantal duidelijke trends, die in alle hallen vertegenwoordigd bleken te zijn.

Kleuren krijgen in 2012 een essentiële rol toebedeeld, in ton-sur-tonschakeringen of net in hevig contrast. De trend Radiant Modernity omhelst de meest felle kleuren en maakt gebruik van buitenmaatse, maar eenvoudige grafische patronen. Allerhande expressieve kleuren worden gecombineerd en domineren de volledige ruimte. Het moderne karakter wordt eens te meer benadrukt door de materiaalkeuze: glas en plexiglas, metaal, plastic en textiel voorzien van hoogglanslak, coatings of een rubberlaagje.

Bij Light Innocence gaan poederige pasteltinten hand en hand samen met een minimalistisch design en een eerder organische vormgeving. Houten latjes, fijn metalen draadwerk en zijdezacht porselein definiëren hier het materiaalgebruik. Dark Attitude laat zich dan weer kenmerken door donkere houtsoorten, allerhande metallic kleuren en boeiende structuuroppervlakken. Wie meer een voorstander is van folkloristische designelementen en traditioneel handwerk, zal de trend Electric Romantic best kunnen smaken. Mixen & matchen is hier de boodschap. Aan de hand van zomerse kleuren en kleurrijk borduurwerk slaag je erin om een gezellige sfeer te creëren.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table