nieuws

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Rosti Mepal hult assortiment in nieuwe kleuren

Rosti Mepal hult assortiment in nieuwe kleuren

Rosti Mepal heeft ontegensprekelijk een voorliefde voor kleur. Het bekende Nederlandse merk voegt dan ook twee nieuwe kleuren aan zijn - toch al behoorlijk bonte - assortiment toe, namelijk het mysterieuze Deep purple en het exotische Lagune Blue.


Rosti Mepal hult assortiment in nieuwe kleuren
We houden allemaal van wat kleur in de keuken, zoveel is zeker. Maar waar de één helemaal gek is op het frisse limoengroen, heeft de ander misschien eerder een voorkeur voor passioneel rood. Rosti Mepal had altijd al heel wat vrolijke kleurtjes in het assortiment, en voegt daar nu nog twee andere aan toe: ‘deep purple’ en ‘lagune blue’.

De nieuwe kleuren van Rosti Mepal zijn in tegenstelling tot de heersende trends niet bijzonder fel. In 2012 kiest het merk dus resoluut voor twee stijlvolle kleuren, die te midden van het woeste kleurengeweld zeker en vast hun mannetje zullen staan. Maar no worries, toch is er aan felle kleuren - limoengroen, fuchsia en azuurblauw - geen gebrek bij het merk.

De nieuwe kleuren maken de keuze er voor ons natuurlijk niet gemakkelijker op, maar wel des te interessanter. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Rosti Mepal hult assortiment in nieuwe kleuren


Gepubliceerd op : 1 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden

Ambiente herbergde opnieuw heel wat leuke nieuwigheden. Het is onmogelijk om ze allemaal onder één noemer te plaatsen, maar we konden toch een aantal zeer duidelijke trends waarnemen. Wat 2012 brengt op culinair vlak, dat vind je hier.Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden


Op Ambiente valt altijd heel wat te beleven én te ontdekken. Ongeacht het gigantische aanbod aan producten waren er ook nu een aantal duidelijke overlappingen op te merken. Een aantal duidelijke trends, die in alle hallen vertegenwoordigd bleken te zijn.

Kleuren krijgen in 2012 een essentiële rol toebedeeld, in ton-sur-tonschakeringen of net in hevig contrast. De trend Radiant Modernity omhelst de meest felle kleuren en maakt gebruik van buitenmaatse, maar eenvoudige grafische patronen. Allerhande expressieve kleuren worden gecombineerd en domineren de volledige ruimte. Het moderne karakter wordt eens te meer benadrukt door de materiaalkeuze: glas en plexiglas, metaal, plastic en textiel voorzien van hoogglanslak, coatings of een rubberlaagje.

Bij Light Innocence gaan poederige pasteltinten hand en hand samen met een minimalistisch design en een eerder organische vormgeving. Houten latjes, fijn metalen draadwerk en zijdezacht porselein definiëren hier het materiaalgebruik. Dark Attitude laat zich dan weer kenmerken door donkere houtsoorten, allerhande metallic kleuren en boeiende structuuroppervlakken. Wie meer een voorstander is van folkloristische designelementen en traditioneel handwerk, zal de trend Electric Romantic best kunnen smaken. Mixen & matchen is hier de boodschap. Aan de hand van zomerse kleuren en kleurrijk borduurwerk slaag je erin om een gezellige sfeer te creëren.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table
  • Cromargan
    In 1927 introduceert WMF een RVS materiaal onder de term Cromargan dat roestvrij en onbreekbaar is. Dof wordt het materiaal ook niet, waardoor je van een extreme duurzaamheid kan spreken. In 2009 verfijnden zij deze techniek...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9