nieuws

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Kookpottenreeks bevordert condensatieproces

Kookpottenreeks bevordert condensatieproces

Fissler steelt op Ambiente de show met hun kookpottenreeks ‘Luno’. Dankzij de hoogwaardige antikleeflaag maak je er immers probleemloos de meest delicate gerechten, zoals risotto, in klaar. Het deksel met condensatiefunctie garandeert dan weer een optimaal gaarproces in eigen vocht.

Fissler voorziet hun allernieuwste kookpottenreeks van een aantal buitengewone functies, die het gebruiksgemak en de kookresultaten tot een hoger niveau tillen. Zo brengt het deksel, bijvoorbeeld, een condensatieproces tot stand, waarbij er zich druppels aan de onderkant van het deksel vormen die op hun beurt opnieuw in het gerecht terechtkomen. De ingrediënten worden bijgevolg in hun eigen vocht gaar gekookt. Hierdoor bevatten ze meer smaak en blijven ze hun sappigheid behouden.

De hoogwaardige antikleeflaag Protectal+ vergemakkelijkt dan weer de bereiding van delicate gerechten, zoals risotto, allerhande kaassauzen en visgerechten, die wel eens blijven kleven aan de bodem van een kookpot. Bovendien kan je ook met een minimum aan vetstoffen vetarm koken.

Het kookgerei uit de ‘Luno’ reeks is vervaardigd uit aluminium - vanzelfsprekend voorzien van een universele basis - en uitgerust met handvaten uit RVS mét hittebuffers die ervoor zorgen dat het mogelijk blijft de kookpotten met de blote hand van het vuur af te nemen. De reeks speelt in op de wensen van elke thuiskok, met een wokpan, een pannenkoekenpan, een steelpan en stoofpotten en kookpotten in verschillende formaten. Bovendien valt er ook wel nog wat te zeggen over het design, want wees nu eens eerlijk … ze zien er daarenboven ook nog eens zeer goed uit.

Vanaf april verkrijgbaar.

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Kookpottenreeks bevordert condensatieproces


Gepubliceerd op : 22 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden

Ambiente herbergde opnieuw heel wat leuke nieuwigheden. Het is onmogelijk om ze allemaal onder één noemer te plaatsen, maar we konden toch een aantal zeer duidelijke trends waarnemen. Wat 2012 brengt op culinair vlak, dat vind je hier.Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden


Op Ambiente valt altijd heel wat te beleven én te ontdekken. Ongeacht het gigantische aanbod aan producten waren er ook nu een aantal duidelijke overlappingen op te merken. Een aantal duidelijke trends, die in alle hallen vertegenwoordigd bleken te zijn.

Kleuren krijgen in 2012 een essentiële rol toebedeeld, in ton-sur-tonschakeringen of net in hevig contrast. De trend Radiant Modernity omhelst de meest felle kleuren en maakt gebruik van buitenmaatse, maar eenvoudige grafische patronen. Allerhande expressieve kleuren worden gecombineerd en domineren de volledige ruimte. Het moderne karakter wordt eens te meer benadrukt door de materiaalkeuze: glas en plexiglas, metaal, plastic en textiel voorzien van hoogglanslak, coatings of een rubberlaagje.

Bij Light Innocence gaan poederige pasteltinten hand en hand samen met een minimalistisch design en een eerder organische vormgeving. Houten latjes, fijn metalen draadwerk en zijdezacht porselein definiëren hier het materiaalgebruik. Dark Attitude laat zich dan weer kenmerken door donkere houtsoorten, allerhande metallic kleuren en boeiende structuuroppervlakken. Wie meer een voorstander is van folkloristische designelementen en traditioneel handwerk, zal de trend Electric Romantic best kunnen smaken. Mixen & matchen is hier de boodschap. Aan de hand van zomerse kleuren en kleurrijk borduurwerk slaag je erin om een gezellige sfeer te creëren.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Poêleren
    Poêleren is het garen van een vleesproduct in zijn eigen vocht. Dit gebeurt in een pan met deksel, die in een oven op 140 à 160 graden geplaatst wordt. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een 'mirepoix', een mengsel van...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :