nieuws

De kookboekenapp op iPhone van KitchenAid

Een kookboekenapplicatie is altijd handig. En als ook KitchenAid met eentje op de proppen komt, dan staan we op de allereerste rij om die uit te testen. De digitale versie van het reeds bestaande kookboek bevat een aantal zeer handige functies, zoals een boodschappenlijstje, en is gratis te downloaden voor wie een keukenrobot van het merk aankoopt of in het verleden aangekocht heeft.

Wie een keukenrobot van KitchenAid in huis haalt, krijgt voortaan een kookboekenapplicatie cadeau om naar hartenlust mee te experimenteren. De digitale versie is volledig gebaseerd op het reeds bestaande kookboek van het merk, met recepten van Veerle De Pooter en foto’s van Tony Le Duc. Maar de applicatie bevat echter wel enkele handige extra’s die een interessante meerwaarde bieden voor elke gebruiker.

Zo kan je de ingrediëntenlijst van elk recept automatisch in een boodschappenlijstje transformeren, zodat je met de iPad, iPod en iPhone in de hand de boodschappenrekken in de supermarkt kunt afschuimen. Het is bovendien ook mogelijk om ingrediënten te schrappen, als je die bijvoorbeeld standaard in huis hebt staan. Heb je wel een iPad, maar geen iPhone, en neem je die bijgevolg ook niet graag mee naar de winkel, dan kan je het boodschappenlijstje ook doorsturen naar jouw mailbox en het vervolgens afprinten.

Daarnaast is er ook een zoekfunctie voorzien, zodat je op basis van een ingrediënt én op basis van een hulpstuk van het toestel recepten kunt opzoeken. Favoriete recepten kan je ook in je favorietenlijst opslaan. De bovenstaande functies blijven te allen tijde onderaan in het werkbalkje zichtbaar, zodat je ze op elk moment en ongeacht de locatie kunt raadplegen.

Zoals we hierboven reeds aanhaalden, is de kookboekenapplicatie een exacte replica van de gedrukte versie. De recepten zijn in verschillende categorieën onderverdeeld, namelijk basisrecepten, drankjes, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, broden en nagerechten. Ze zijn gebaseerd op de wereldkeuken, zo zijn er invloeden uit de Franse (quiche lorraine), Italiaanse (focaccia), Maleisische (laksa*) en zelfs Joodse (challah*) gastronomie.

Bij alle recepten staan bovendien handige pictogrammen, die je vertellen welke accessoires van de keukenrobot je precies nodig hebt om een bepaalde bereiding klaar te maken. Op die manier vormt het kookboek dus ook de ideale leidraad voor wie nog nooit eerder met een robot aan de slag ging. Met knikkende knieën jouw gloednieuwe toestel uittesten, is voorgoed voorbij. En ook wie niet goed weet wat je nu precies allemaal aan kunt vangen met een robot, weet voortaan waar de klepel hangt.


De kookboekapplicatie is gratis te downloaden via de iTunes App Store. Bij aankoop van een KitchenAid Mixer/Keukenrobot, krijg je een paswoord waarmee je je online kan registreren.


*challah = Joods feestbrood in vlechtvorm, dat zowel met de sabbat als het Joodse Nieuwjaar gegeten wordt.
*laksa = Maleisisch noedelgerecht, als het ware een kruising tussen een soep en een stoofpotje.

Meer nieuwigheden:
KITCHENAID
keukenrobot
Gepubliceerd op : 20 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6486)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6486) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro