nieuws

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Aston Martin op het tafellinnen

Aston Martin op het tafellinnen

Wie zich een levensechte Aston Martin kan permitteren, brengt de onovertroffen luxe van de wagen ongetwijfeld ook graag over naar zijn woning. Dat kan, dankzij de exclusieve zilvercollectie ‘Silver by Aston Martin’. Heb je echter geen Aston in de garage staan, dan kunnen deze unieke verzamelobjecten misschien wel een deugddoende pleister op de wonde vormen.

Fans van luxueuze sportwagens met gestroomlijnde vormen hebben zich zeer zeker wel al meermaals aan een Aston Martin vergaapt. En die onweerstaanbare luxe die zo eigen is aan deze wagens wordt nu vertaald naar een al even exclusieve zilvercollectie ‘Silver by Aston Martin’.

De meest gerespecteerde zilversmid uit Londen, Grant Macdonald, kreeg de eer toebedeeld om ‘Silver by Aston Martin’ in het leven te roepen. De luxueuze collectiestukken zijn stuk voor stuk collector’s items, die door zilverexperten uit het team van Grant Macdonald volledig met de hand vervaardigd zijn.

De collectie omvat verschillende producten, zoals een indrukwekkend middenstuk voor op tafel of een bijzonder weelderig vormgegeven wijnkoeler. Zo is het in het oog springende middenstuk aan de buitenzijde volledig verzilverd en binnenin bekleed met - 24 karaat - goud. De wijnkoeler is ook verzilverd met binnenin een carbonvoering, die condensatievorming tegengaat en het interieur koel houdt.

Daarnaast zijn er ook nog champagnefluiten, bekers in zilver en goud, bestek en andere extravagante attributen verkrijgbaar, die liefhebbers van luxewagens en bijhorende portemonnee zeker en vast kunnen smaken. Prijzen zijn echter niet gekend. - Gespot op Ambiente.

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden : Aston Martin op het tafellinnen


Gepubliceerd op : 15 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden

Ambiente herbergde opnieuw heel wat leuke nieuwigheden. Het is onmogelijk om ze allemaal onder één noemer te plaatsen, maar we konden toch een aantal zeer duidelijke trends waarnemen. Wat 2012 brengt op culinair vlak, dat vind je hier.Ambiente 2012: de leukste nieuwigheden


Op Ambiente valt altijd heel wat te beleven én te ontdekken. Ongeacht het gigantische aanbod aan producten waren er ook nu een aantal duidelijke overlappingen op te merken. Een aantal duidelijke trends, die in alle hallen vertegenwoordigd bleken te zijn.

Kleuren krijgen in 2012 een essentiële rol toebedeeld, in ton-sur-tonschakeringen of net in hevig contrast. De trend Radiant Modernity omhelst de meest felle kleuren en maakt gebruik van buitenmaatse, maar eenvoudige grafische patronen. Allerhande expressieve kleuren worden gecombineerd en domineren de volledige ruimte. Het moderne karakter wordt eens te meer benadrukt door de materiaalkeuze: glas en plexiglas, metaal, plastic en textiel voorzien van hoogglanslak, coatings of een rubberlaagje.

Bij Light Innocence gaan poederige pasteltinten hand en hand samen met een minimalistisch design en een eerder organische vormgeving. Houten latjes, fijn metalen draadwerk en zijdezacht porselein definiëren hier het materiaalgebruik. Dark Attitude laat zich dan weer kenmerken door donkere houtsoorten, allerhande metallic kleuren en boeiende structuuroppervlakken. Wie meer een voorstander is van folkloristische designelementen en traditioneel handwerk, zal de trend Electric Romantic best kunnen smaken. Mixen & matchen is hier de boodschap. Aan de hand van zomerse kleuren en kleurrijk borduurwerk slaag je erin om een gezellige sfeer te creëren.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6481 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table