nieuws

Versgeperste sapjes dankzij Braun

Sapjes zijn hip. En waarom zou je ze in de supermarkt aankopen als je ze evengoed zelf kunt maken. Braun biedt twee nieuwe sapcentrifuges aan die de klus in een wip klaren en je een gezonde start van de dag bezorgen.

Met de ‘Multiquick 5’ en de ‘Multiquick 7’ verzekert Braun zich van een mooi plaatsje op de markt van de sapcentrifuges. De beide toestellen zijn voorzien van een geoptimaliseerd design, met een robuuste behuizing van enerzijds roestvrij staal en anderzijds roestvrij staal met gelakte kunststof. Op een verschil in vermogen na - 900W vs 1000W - beschikken de toestellen over exact dezelfde karakteristieken.

De toestellen zijn voorzien van een extra brede vulschacht voor volledige stukken fruit - met schil - en twee snelheden voor zowel zachte als harde stukken fruit of groenten. Hierdoor is het mogelijk om het allerbeste uit jouw groentjes en fruit tevoorschijn te halen. Zo zitten er in de schil namelijk meer vitamines dan in het vruchtvlees, dat is algemeen geweten. De roestvrijstalen zeef met microgaatjes houdt bovendien alle ongewenste pitjes gegarandeerd tegen.

De sapcentrifuges werken bijzonder snel. In slechts 15 seconden heb je een glaasje vol, zodat je goedgehumeurd de dag kan starten en in minder dan één minuut kan het ganse gezin van een glaasje meegenieten. Bij het toestel hoort ook een karaf van 1,25 L met schuimafscheider, die ervoor zorgt dat er geen vruchtensap verloren gaat. Dankzij de antispatuitloop uit RVS kan je het sap ook rechtstreeks in een glas laten lopen, wanneer je dit verkiest.


J700 < € 199,99
J500 < € 169,99
Meer nieuwigheden:
BRAUN
sapcentrifuge
Gepubliceerd op : 17 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6467)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6467) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro