nieuws

De keuken die matcht met jouw pedaalemmer

Het Deense merk Vipp, dat vooral bekend staat om zijn pedaalemmers, lanceert nu voor de allereerste keer een aantal keukenmodules. De zeer uitgepuurde Scandinavische look die het merk zo herkenbaar maakt, geldt ook bij de keukens als onbetwistbare leidraad.

Iedereen kent de pedaalemmers van Vipp. Misschien niet meteen bij naam, maar het design zal je ongetwijfeld wel al ergens gespot hebben. De strakke vormen en buitengewone esthetiek die op een uitgebalanceerde eenvoud gestoeld blijkt, en zo typerend is voor het Deense merk, is ook bij de keukens zeer nadrukkelijk aanwezig.

Morten Bo Jensen, hoofd van het designteam van Vipp, omschrijft de realisaties als volgt: “Net als de Vipp pedaalemmer brengen we het industriële element in huis - in de vorm van een goed en gedegen product dat dag in, dag uit gebruikt kan worden. De meer dan 70 jaar ervaring van Vipp met het bewerken van staal maakte dan ook dat roestvrij staal de meest voor de hand liggende materiaalkeuze was voor deze keuken.”

You love it or you hate it, maar wat vast ligt, is dat het concept tot in de kleinste details is doorgevoerd. De knoppen van het gasfornuis, de handvaten van de keukenlade tot zelfs de afzuigkap zijn allemaal door Vipp ontworpen met het oog op het creëren van een symbiotische omgeving, waar pedaalemmer en keukenmeubel hand in hand gaan.

Verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit. Vanaf € 4300. De distributie verloopt momenteel nog rechtstreeks vanuit Denemarken, maar ook Belgen hebben toegang tot deze modules.

Meer nieuwigheden:
keukens
Gepubliceerd op : 3 februari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6455)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6455) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
  • Zeepsteen
    Speksteen is in feite de officiële benaming van deze - misschien wel 90 miljoen jaar oude - steensoort. Zeepsteen, in de volksmond, dankt zijn naam aan het hoge talkgehalte van de steen dat aanvoelt als een glad stukje zeep.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :