nieuws

Onorthodox servies uit zwart glas

Na de pracht en praal van de feestdagen, en de serviezen met goudbeschilderde randjes en kristallen glazen, keren we graag terug naar de eenvoud van alledag. Alhoewel, deze serviesonderdelen van Villeroy & Boch zijn helemaal niet eenvoudig. Wel bijzonder stijlvol en zeer welkom na de overvloedige schittering van goud en zilver.

Wie de komende weken nog een aantal feestjes in het verschiet heeft, maar genoeg heeft van die typische exuberante kerstroes, kan met stijlvol zwart ook een meer dan behoorlijke indruk nalaten. De serviesonderdelen ‘Cera Black’ van Villeroy & Boch zijn gemaakt uit zwart, doorzichtig glas en ogen misschien een tikje extravagant, maar stijlvol zijn ze zeker.

‘Cera Black’ vormt een interessante aanvulling op het bestaande assortiment binnen de reeks ‘Cera’ in wit porselein en kleurloos glas. Uiteraard passen deze sierlijk vormgegeven borden en kommen wonderwel bij de verschillende onderdelen van de reeks, maar ook bij een aantal andere reeksen van het merk vervullen ze hun magie, zoals bij Dune en Flow.

De reeks bestaat uit een aantal borden met vierkante, rechthoekige en ronde vormen, allemaal voorzien van subtiele rondingen. Aangezien ‘Cera Black’ specifiek ontwikkeld werd met het oog op het restaurantwezen, kan je jezelf verzekeren van een kwaliteitsvol servies dat extreem krasbestendig en vaatwasserbestendig is en niet zal gaan verkleuren, zelfs na veelvuldig afwassen in de vaatwasser.

0808 < € 11
1772 < € 12,90
0809 < € 18,90
1930 < € 21
Gepubliceerd op : 4 januari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6354)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6354) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table