nieuws

Realiseer een besparing op huishoudbudget

Het Sloveense merk Status zal niet meteen bekend in de oren klinken, het is immers pas recent in onze winkelrekken terug te vinden. Maar wie op zoek is naar een vacuümtoestel, voor dagelijks of slechts sporadisch thuisgebruik, kan het assortiment van dit merk maar best eens van dichterbij aanschouwen.

'Vacuüm verpakte voeding kan tot vijf maal langer bewaard worden. Gevacumeerde waren behouden hun smaak, kleur én vitamines. Wie vacumeert, kan een mooie besparing in het huishoudbudget realiseren, ... .' Vacumeren levert je heel wat interessante voordelen op. Waarom nog twijfelen? En waarom niet kiezen voor een Europees merk dat kwaliteit weet te koppelen aan een zeer betaalbare prijs?

Het Sloveense merk Status is sinds 1995 actief op de markt van de vacuümtoestellen. Momenteel is zowat 75% van de productie bestemd voor export, wat zeer toonaangevend is wat de populariteit van het merk in het buitenland betreft. Status heeft vijf verschillende vacuümtoestellen in zijn assortiment met weliswaar dezelfde functies, maar met een andere vacuümdruk en een andere gebruiker in het achterhoofd. Een overzicht:

  • Het allernieuwste en meest toegankelijke vacuümtoestel is de BV500. Dit toestel is quasi identiek aan een ander instapmodel FV500, maar bij het recentste apparaat is net iets meer aandacht aan gebruiksvriendelijkheid besteed. De beide toestellen zijn voorzien van zowel een automatische als een manuele functie, deze laatste komt zeer goed van pas bij delicate voeding. Het toestel is verder ook uitgerust met één pistonpomp, met een pompvolume van 12 l/min en een vacuümdruk van - 650 mbar. Deze toestellen zijn niet echt geschikt voor dagelijks gebruik. Ideaal voor diegenen die daarentegen geen grote porties in één keer willen vacumeren, maar één of twee keer in de week wat charcuterie of kleine overschotten vacuüm willen verpakken. Zeer handig formaat, dat in bijna elke keukenlade past.
  • Het vacuümtoestel EV500, en achtereenvolgens de HV500 die over dezelfde functionaliteiten beschikken, zijn dan weer net wat professioneler. Zoek je een toestel voor dagelijks gebruik? Hier heb je er al twee. De beide toestellen hebben ook zowel een automatische als een manuele functie, deze laatste komt zeer goed van pas bij delicate voeding. Het toestel is voorzien van één pistonpomp, met een pompvolume van 14 l/min en een vacuümdruk van - 750 mbar. De EV500 is in tegenstelling tot het andere model wel het meest compacte apparaat. Ideaal voor gedroogd vlees en verse groenten en fruit, recht uit de tuin.
  • Met de SV750 kan je daarentegen grote aantallen groenten en gedroogd vlees luchtdicht verpakken. Uitstekend voor wie elke dag wel wat weg dient te werken. Het semi-professionele toestel is uitgerust met een dubbele pistonpomp, met een pompvolume van 22 l/min en een vacuümdruk van - 850 mbar. Uiteraard met een automatische en een manuele functie.
Alle toestellen zijn voorzien van vijf kleine en vijf grote vacuümzakjes, een smalle en wijde rol folie, een foliesnijder en een slang om containers en andere accessoires te vacumeren. De vacuümzakjes zijn vervaardigd uit voedselveilige PA/PE folie en ze kunnen hergebruikt worden. Met dit pakket kan je dus meteen gelijk aan de slag.


STA EV500 < € 89,95
STA HV500 < € 105,95
STA FV500 < € 105,95
STA SV750 < € 139,95
Meer nieuwigheden:
STATUS
vacuümtoestellen
Gepubliceerd op : 2 januari 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6344)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6344) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro