nieuws

Ovenschotels in kerstjasje

Ovenschotels behoren tot de standaarduitrusting van elke keuken. Berghoff brengt dan ook een buitengewoon uitgebreide reeks op de markt, vervaardigd uit duurzame stoneware, met een warm, rood jasje aan. Ideaal voor op de kersttafel.

Wie vaak de oven gebruikt, heeft vast wel enkele ovenschotels in zijn keukenkasten staan. Wil je er echter mooie voor op de kersttafel, of heb je er gewoon nog een aantal nieuwe nodig, dan zijn deze rode exemplaren van Berghoff best wel leuk. En niet zo duur … . Klein of groot, rond of vierkant, in het brede assortiment ovenschotels van Berghoff kan elke kritische geest zijn gewenste formaat terugvinden.

De ovenschotels zijn vervaardigd uit stoneware, met aan de binnenzijde een crèmekleurig laagje en aan de buitenkant een rode glazuurlaag. Dit duurzame materiaal wordt tijdens het productieproces tot tweemaal toe gebakken, één keer op 900°C en een tweede keer op 1180 - 1200°C, waarbij de glazuurlaag reeds aangebracht is. Hierdoor zijn de ovenschotels hittebestendig tot 250°C, zeer stootvast en geschikt voor gebruik in zowel de oven als de microgolfoven.

Bovendien zijn de schotels ook ongevoelig voor sterke temperatuurschommelingen: de schotel kan van de koelkast naar de voorverwarmde oven en omgekeerd. Dankzij de comfortabele duimgrepen zijn ze gemakkelijk uit de oven te verwijderen. In het assortiment zitten bovendien ook een aantal ronde ovenschotels met plastieken deksels vervat. Zeer handig, want hup, deksel erop en het schoteltje kan in de koelkast.

1695051 < € 16
1695044 < € 27
1695198 < € 37
1695082 < € 34
Meer nieuwigheden:
BERGHOFF
ovenschotels
Gepubliceerd op : 25 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6341)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6341) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :