nieuws

Philips Saeco haalt het beste uit elke koffieboon

Philips Saeco boort met de nieuwe volautomatische espressotoestellen ‘Intelia’ een nieuwe prijsklasse aan. De excellente espressotechnologie is voortaan ook aan een zeer aanvaardbare prijs beschikbaar, en wat meer is, die perfecte espresso tover je met dit toestel met een vingerknip om in een schuimige cappuccino.

In 2009 werd Saeco, Italiaans producent van volautomatische espressoapparaten, door Philips overgenomen. Met de nieuwe merknaam Philips Saeco kan Philips voortaan ook met een hoogwaardig espressoverhaal naar buiten treden. De grote Italiaanse espressotraditie blijft behouden, en dat manifesteert zich in 2011 zelfs in een certificaat voor de Espresso Perfetto van het befaamde Centro Studi Assaggiatori - Italian Masters in Italië.

Het volledige assortiment in een notendop

Philips Saeco lanceert dit jaar ook twee nieuwe toestellen, Intelia Class en Intelia Focus. In het bestaande assortiment situeren deze toestellen zich tussen de Xsmall: een reeks van compacte, maar eenvoudige espressotoestellen (€ 329 - € 399) en de Syntia: een reeks toestellen met een geïntegreerde melkopschuimfunctie (€ 599 - € 849).

In de duurdere prijsklasses zijn dan ook nog de toestellen die met één druk op de knop elke gewenste koffiemelkspecialiteit bereiden: Exprelia (€ 1099 - € 1299) en Xelsis, waarmee je zes unieke gebruikersprofielen kunt aanmaken, zodat je ongeacht het type koffie zorgeloos van jouw persoonlijke favoriet kunt genieten (€ 1349 - € 1999).

Intelia, met of zonder automatische cappuccinatore

De perfecte espresso, ristretto of lungo, die ligt met de toestellen van Intelia binnen handbereik. De apparaten zijn immers voorzien van een aantal technologieën, die het beste uit elke koffieboon halen. Het gepatenteerde Saeco Adapting System zorgt ervoor dat de keramische maalschijven automatisch de maalfase van de bonen optimaliseert, zodat het aroma steeds hetzelfde blijft. Ongeacht de bonen die gebruikt worden.

De voorzettechnologie bevochtigt dan weer de gemalen koffie voor er koffie van gebrouwen wordt. Zodra het water er effectief doorheen loopt, zal het volledige koffiemaalsel doordrenkt worden, en zal het water niet enkel door één of twee doorgangen zijn weg zoeken. De koffie zal zijn smaak ten volle onthullen.

Het Saeco Brewing System, ook gepatenteerd, beïnvloedt de rijkheid en body van de cremalaag. Door aan de daartoe voorziene knop te draaien, kan je of de crema en body van jouw espresso verlichten of vermeerderen. De cremalaag zorgt er immers voor dat de vluchtige aroma’s beter bewaard blijven en dat de espresso langer warm blijft.

Oplettende lezers zullen wel al gezien hebben dat de beide toestellen enigszins in prijs verschillen. Dit omdat je met de Intelia Focus de melk manueel moet opschuimen, met behulp van het pannarello-opschuimsysteem. Met de Intelia Class verloopt dit automatisch door middel van de automatische cappuccinatore. Een echte espressofan, die is alvast aan het goede adres bij Philips Saeco.


HD 8752/41 < € 549,99
HD 8751/11 < € 449,99
Meer nieuwigheden:
espressomachine
Gepubliceerd op : 29 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6340)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6340) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro