nieuws

Frituren zonder frituurolie

Iedereen houdt van frietjes. Maar frietjes en andere gefrituurde gerechten zijn niet echt gezond, toch zeker niet wanneer je er te veel van eet. Met de Fat Free Fryer van Princess kan je echter zorgeloos van frietjes, kroketjes en aanverwanten genieten. Het toestel maakt immers geen gebruik van olie, maar van infraroodwarmte en hete lucht om frietjes af te bakken.

Dat Belgen gek zijn op frieten, hoeven we niet te benadrukken. En een heerlijk stukje gebraad, dat past wonderwel samen met een kroketje, toch? Maar overdaad schaadt. Frieten bevatten immers zeer veel vetten. Logisch natuurlijk, ze worden immers afgebakken in frituurolie. En daardoor zijn ze dan weer niet echt gezond te noemen en mogen we er dus niet te veel van eten.

Maar … met de Fat Free Fryer van Princess kan je zonder olie ‘frituren’. Het toestel zal de frietjes, kroketjes, frikandelen, kortom alles wat je maar wenst te frituren door middel van infraroodwarmte en hete lucht van een lekker goudgebruind korstje voorzien. Met als voordeel dat deze etenswaren niet door vet doordrenkt zijn, en bovenal dat er geen vervelende frituurgeuren in huis verspreid zullen worden.

Hoe werkt dit toestel nu precies? Eerst en vooral dien je het mandje uit het toestel te verwijderen, om er vervolgens de ingrediënten met behulp van een vultrechter in te deponeren. Daarna plaats je het mandje terug en activeer je het toestel. Het uitneembare mandje zal continu ronddraaien, zodat de producten aan alle kanten mooi gelijkmatig gebakken worden.

Het mandje biedt ruimte om - per bakbeurt - vijfhonderd gram frieten klaar te maken. Dit gaat bovendien zeer snel, het bakken van frietjes neemt slechts 23 minuten in beslag. Aardappelpartjes klaarmaken, duurt gemiddeld 25 minuten, en kippennuggets zijn helemaal gaar in 20 minuten. Ook groentjes, zoals broccoli en worteltjes, kunnen in dit toestel bereid worden, in respectievelijk 15 en 20 minuten. Snel en gezond ‘frituren’, het kan dankzij de Fat Free Fryer.

181000 < € 99,95
PRINCESS
Meer nieuwigheden:
friteuse
Gepubliceerd op : 27 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6335)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6335) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Oko_line
    Synoniem voor minder water- en energieverbruik. De ÖKO_line A+ wasautomaten verbruiken minder water, terwijl de A-klasse ÖKO-line droogautomaat minder energie verbruikt dan een standaard droogautomaat. Met hun geavanceerde...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9