nieuws

Vederlichte cocottes uit gietaluminium

De tijdloze kookpotten uit grootmoeders keuken zijn opnieuw hip en hedendaags, maar ze zomaar van hot naar her tillen, dat is vaak andere koek. Daarom brengt Beka de 'Cook'on' kookpottenreeks op de markt: de klassieke look en kwaliteiten van de gietijzeren stoofpot in een vederlicht aluminium kleedje.

Niet alle vrouwen zijn uitgerust met een paar forse spierballen, en een zware gietijzeren kookpot uit de keukenkast tillen, is dan vaak ook geen sinecure. Maar met de kookpotten uit de reeks Cook’on van Beka hoef je jezelf geen hernia meer te tillen. De reeks verenigt namelijk de optimale warmtegeleidingskwaliteiten van gietijzer met de verbazingwekkende lichtheid van aluminium.

De nuchtere, praktische materiaalkeuze van gegoten aluminium, wordt ook gecombineerd met een glanzende buitenzijde in herkenbaar parelmoer of zwart en een keramische antiaanbaklaag aan de binnenkant. Deze keramische antiaanbaklaag is ook uitermate geschikt voor het dichtschroeien van vlees, het bakken van vis en het opwarmen van groenten en andere ingrediënten.

De zijgrepen van de kookpotten en het deksel in gegoten aluminium zijn voorzien van afneembare handgrepen in silicone, zodat je de kookpotten gemakkelijk kan hanteren zonder de vingers te verbranden. De hele kookpottenreeks mag op alle vuren, inclusief inductie, gebruikt worden. En we hoeven waarschijnlijk niet te zeggen dat deze kookpotten ook de show stelen op jouw tafel.

Kookpot - 20 cm < € 70
Kookpot - 24 cm < € 90
Kookpot - 28 cm < € 114
Kookpot ovaal - 26 cm < € 82
Kookpot ovaal - 31 cm < € 112
Meer nieuwigheden:
BEKA
kookpotten
kookpottensets
Gepubliceerd op : 31 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6328)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6328) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :