nieuws

Nieuw in het rek, straks onder de kerstboom?

Het zijn de kleine dingen in het leven die een verschil maken. Zo denkt ook Omami erover. Het Spaanse merk brengt zeer esthetisch verantwoorde producten op de markt, die bovendien allemaal zo zijn ontworpen dat ze in wezen net iets anders zijn dan soortgelijke producten op de markt. Voor op het geschenkenlijstje?

Het Spaanse merk Omami mikt op vernieuwing en esthetica. De producten uit het assortiment zien er allemaal zeer mooi uit, en wat nog interessanter is … ook achter de opvallende façade valt heel wat te ontdekken. Zo beschikt de waterkan over een doordacht knikkermechanisme en zit jouw lunch verpakt in zeer fraaie, luchtdichte lunchboxen.

Omami mag zich zichzelf trotse eigenaar noemen van de Red Dot Design Award 2011, en dit met recht en rede, dankzij de elegante lunchboxen. De vierkante lunchtrommels wijken af van de traditionele vorm en de strakke lijnen gaan gepaard met een praktisch design, waarbij een inlegblad de brooddoos in twee delen opdeelt en je gemakkelijk een servetje, dressing of ander toebehoren apart kan bewaren. De dozen zijn ook stapelbaar, onbreekbaar en worden samengehouden door een stevige elastieken band. De isolerende lunchbag uit neopreen zal de maaltijden dan weer koel of warm houden.


De luchtdichte containers van het merk beloven een perfecte luchtdichte sluiting. Dankzij de rubberen band kan zelfs vloeistof niet weten te ontsnappen. De containers zien er bijzonder leuk uit, ze zijn stapelbaar en wanneer ze uit de handen glippen, kan dat geen kwaad, want ze zijn onbreekbaar. Verkrijgbaar in drie handige formaten: 0,5 kg, 1 kg en 1,5 kg.


De aperitiefcollectie is gemaakt uit 100% recycleerbare kunststof, en kan een volledig seizoen hergebruikt worden. De collectie bestaat uit leuke lepeltjes, spiesjes, dienblaadjes, kommetjes en glaasjes, in sober wit of zwart, transparant bruin of zeer flashy fluokleurtjes. Ideaal voor een kleurrijk tuinfeestje en een stijlvolle lunch. Of zelfs een gezellig kerstfeestje en een spetterend oudejaar!

Tot het assortiment van Omami behoren nog een groot aantal andere producten, die ook de moeite meer dan waard zijn: waterkannen, bekers, serveerkommen en servettenhouders. Misschien vind je bij Omami wel nog ergens een last minute kerstgeschenk ... .

OML-3102-07 - lunchbox < € 14,95
OML-3106-08 - driedelige brooddozenset < € 37,50
OMA-1784-08 - aperitieflepeltjes < € 8,90
OMA-1796-04 - dienblad < € 19,95
Meer nieuwigheden:
OMAMI
lunchboxen
Gepubliceerd op : 13 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6319)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6319) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table