nieuws

De leukste funcookingideëen

Heb je binnenkort fondue of gourmet op het menu staan, dan verleiden deze funcookingtoestellen je misschien wel tot de aankoop van een n


De leukste funcookingideëen


  Lekker grillen
Tijdens de feestdagen of daarbuiten, deze multifunctionele grillplaat van Fritel hoeft na de feestdagen niet opnieuw een jaar in de kast te verdwijnen. Deze multifunctionele grill vervult immers ineens drie verschillende functies: grill, panini en BBQ.

Zo kan je immers door middel van de schuifknopbediening op de rechterarm van het toestel de posities van de bakplaat wijzigen en diverse bakomstandigheden creëren. Wanneer je het toestel volledig open klapt, kan je BBQ'en, wanneer je het dichtklapt, kan je panini's bereiden en wanneer je de bovenste bakplaat in een verticale positie laat openstaan, kan je grillen.

Het toestel is uiteraard uitgerust met uitneembare antikleefbakplaten, die middels een drukknop onmiddellijk uit het toestel te verwijderen zijn en rechtstreeks de vaatwasser in geplaatst kunnen worden. Ook voorzien van een traploos regelbare thermostaat, koude handgreep, bijgeleverde opvangbakjes voor het vet (met uitlooptuit) en twee signaallampjes. Vermogen: 2000 W.

GR 2275 Grill-Panini-BBQ - Fritel <  € 79,99   waar te koop
  Pannenkoekenfeestje
Bak je graag al eens pannenkoeken voor feestjes of gewoon op zondagnamiddag? Dan kan je dit voortaan ook gewoon aan tafel doen, in het gezelschap van jouw gasten en niet langer zwoegend achter het kookvuur dankzij deze pannenkoekenmaker van Tefal. Bovendien kan je zes mini's per keer bakken. Met bakplaat met antiaanbaklaag en een thermospot in het midden ervan, die oplicht zodra de gewenste baktemperatuur bereikt is. Vermogen: 1000 W.

PY 5517 - Tefal <  € 59,99   waar te koop
  Barbecue om te roken, grillen, drogen ...
Grillen, roken, bakken of drogen, met deze keramische grill kan je alle kanten uit. De Monolith is immers voorzien van heel wat bijkomende accessoires, waardoor je aan de hand van deze accessoires verschillende kookmethodes kan gaan toepassen: zoals bijvoorbeeld het bakken van de pizza door de plaatsing van een pizzasteen op het rooster.

Het toestel is vervaardigd uit hittebestendige keramiek in combinatie met hoogwaardig roestvrij staal. Mede dankzij de isolerende eigenschap van keramiek kan je de temperatuur in de Monolith beter gaan controleren, en dankzij het schouwsysteem bovenop het deksel kunnen de gewenste temperaturen ( tussen 70° C en 400°C) heel snel bereikt worden. Het toestel is bovendien ook laag in verbruik: met slechts drie kg houtskool kan het op een lage temperatuur 24 u lang branden.

Monolith - Monolith    waar te koop
  Kleurrijk wokken
Met deze gourmetset van Princess met kleurrijke wokpannetjes wordt elke gelegenheid een feest. De wokjes kan je gebruiken om een individuele wokschotel naar keuze te bereiden, of om een omeletje, pannenkoekje of een lekker stukje vis of vlees te bakken.

De pannetjes zijn voorzien van een antikleeflaag, dus gemakkelijk schoon te maken. Ook is er geen boter of olie nodig, waardoor het voedsel veel minder vet en olie absorbeert. Voor wie even een gezonde(re) noot in zijn feestmaaltijden wil integreren.

162410 - Princess <  € 59,99   waar te koop
  Alleskunnertje
Met dit handige vier-in-één funcookingtoestel van Domo heb je vier keer zoveel plezier. Het toestel is immers voorzien van een wok, een fonduepan, een sauspan voor heerlijke éénpansgerechten en een warmhoudplaat voor pannenkoeken of omeletjes. Leuk voor een gezellige avond, maar ook voor een kotstudent, die niet iedere avond in de drukke kotkeuken wil gaan kokkerellen. Met regelbare temperatuur. Vermogen: 1200 W.

DO8707W - Domo <  € 64,99   waar te koop
  Luxueuze buitenkeuken
In deze 'DaVinci' buitenkeuken van Borettivind je naast drie krachtige branders een erg handige bodembrander voor het snel aanbraden van gerechten. Een infrarood achterbrander is te gebruiken met de optionele braadspit. Een onmisbare infrarood zijbrander is bij uitstek geschikt voor het warm maken en houden van allerlei sauzen. Inbegrepen zijn een drukregelaar, een slang en de weersbestendige hoes. De afmetingen bedragen 136 x 59 x 122 cm. Verkrijgbaar in zwart, rood en wit, of in een RAL-kleur naar keuze.
  Multifunctionele grillplaat met steengrill en raclettepannetjes
Met deze multifunctionele grillplaat kan je grillen op de grillplaat, maar ook op steen en kan je bovendien ook met de raclettepannetjes aan de slag. Het toestel is voorzien van een groot grilloppervlak met volgende afmetingen: 37 x 22 , een grillplaat uit natuursteen en een aluminiumplaat van persgietwerk, ook met antikleeflaag uiteraard. Daarnaast zijn er acht raclettepannetjes met antikleeflaag beschikbaar. Vermogen: 1200 W.

ST635800 - Steba <  € 99,90   waar te koop

Meer nieuwigheden:
grill
fondue
x_gourmet
fun cooking
Gepubliceerd op : 1 september 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6288)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6288) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro