nieuws

Hakken, snijden en raspen met Fritel

Een keukenrobot, blender, sapcentrifuge, fruitpers en espressotoestel, de keukentoestellen die het keukenwerkblad van de hobbykok sieren, zijn rijkelijk vertegenwoordigd. Een keukenhulpje dat meerdere functies op zich neemt, is dan ook geen overbodige luxe. Zoals deze handige chopper-slicer-grater van Fritel, die jou alle snijtaken uit handen neemt.


Hakken, snijden en raspen met Fritel
Wie graag en veel kookt, weet dat er heel wat functionele toestellen op de markt zijn, die de tijdrovende werkjes graag van jou overnemen. Maar op den duur raken het keukenwerkblad en de keukenkasten helemaal overvol. Kiezen voor multifunctionele keukenapparaten, die meer dan één functie vervullen, is dan ook de boodschap.

En zo zijn er heel wat. Wat dacht je van deze handige chopper-slicer-grater van Fritel, die het versnijden, hakken en raspen van al jouw groentjes voor zijn rekening neemt? Dit toestel is immers uitgerust met een mes uit inox om jouw soepgroenten of spaghettigroenten in comfortabele blokjes te versnijden. En met een dubbelzijdige schijf, die enerzijds knapperige komkommerschijfjes en anderzijds geraspte wortels tevoorschijn tovert. Een uur in de weer zijn om lekkere groentensalades of gezonde fruitsalades op tafel te serveren, behoort dankzij dit toestel voorgoed tot het verleden.

Wie meteen doembeelden ziet opduiken over de reiniging van dit toestel kunnen we geruststellen. Zowel de mengkom als de accessoires kunnen in de vaatwasser gewassen worden. Het toestel wordt geleverd met een deksel met vulschacht, een stamper voor het versnijden en raspen en een apart deksel voor de hakfunctie. Met beveiliging: de motor werkt enkel als de mengkom en het deksel correct gemonteerd zijn.


Quality CSG 2300 < € 59,99
Meer nieuwigheden:
FRITEL
foodprocessor
Gepubliceerd op : 5 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6287)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6287) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro